Arroz

L'actriu Anna Bertran dirigeix i protagonitza un curt sobre un moment cabdal de la vida d'una dona

Arxivat a: Curtmetratge, La butaca

El curtmetratge Arroz, el primer que dirigeix Anna Bertran, mostra el moment en què una dona fa un anunci important a les seves amigues. I ho celebren plegades, com ha de ser.

Les cinc actrius que hi intervenen són Betsy Túrnez, Alba Florejachs, Magda Puig, Mireia Illamola i la mateixa Anna Bertran. El director de fotografia és Iñaki Gorraiz i la directora d’art, Mariona Tolosa. També hi han treballat Marta Durruti com a tècnica de so, Jordi Sansa Linares com a responsable de la banda sonora i Josué Túrnez, que en firma el muntatge.

Comentaris

  JAT Agost 20, 2019 3:56 pm
  Si les/els catalanes/anys ja no trobem útil la llengua, bona nit i tapa't. És molt trist.
  Anònim Agost 20, 2019 5:30 pm
  Em sembla un curtmetraje de molt mal gust que va en contra de la natalitat. Un desastre horroros. Gracies.
  Palmi Gui Agost 20, 2019 10:06 pm
  Me encanta
  Gema Agost 22, 2019 1:57 pm
  M'ha encantat: fres,c ràpid, senzill i divertit, i tot això no està rennyit amb la" transcendentalitat" del tema. per cert les actrius ho fan d'allò messi bé, de fet tot transcorre amo tanta naturalista que ni te n'adornes que és un curt
  keli Agost 28, 2019 11:40 am
  a favor del tema què tracta en contra que sigui en castellà. com a dona q no vol tenir fills, aquestes iniciatives estan molt bé, ens veuen com peixos raros si no som mares
  Anònim Setembre 6, 2019 10:23 am
  Uno se queja (amargamente) de que no esté en catalán. Otro la única pega que le encuentra es que esté en castellano ... Vamos, lo que viene siendo “adorar al santo por la peana”.

Nou comentari