La iniciativa «Terrats en Cultura» (TeC) programa espectacles a terrats barcelonins, recuperant el vessant social, lúdic i cultural d’aquests espais. L’aforament és reduït i això garanteix la interacció amb tots els implicats, des de l’amfitrió i els artistes fins als convidats. Aquesta experiència cultural tan propera permet, a més, redescobrir Barcelona des de nous angles.

Foto: Jacinta Lluch Valero


El projecte va néixer per trencar la relació tradicionalment jerarquitzada entre espectadors i artistes, i per trobar nous espais per a les iniciatives culturals. Més enllà dels grans temples en forma de teatres o de museus, els seus impulsors consideren que la cultura pot esdevenir-se en qualsevol espai urbà, i que qualsevol lloc pot ser idoni per veure-hi un espectacle de música, poesia, teatre i dansa.

Aquí podeu consultar els pròxims espectacles de «Terrats en Cultura». El projecte està inclòs en el catàleg Cultsurfing, un programa que treballa per crear xarxa entre projectes culturals singulars i aconseguir que tinguin més visibilitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa