Pack Màgic és una distribuïdora de cinema infantil creada per Drac Màgic, una cooperativa dedicada a la divulgació de la cultura audiovisual en activitats socials, educatives i culturals. Des del 2014, fan arribar a les pantalles de cinema de Catalunya una selecció acurada de pel·lícules doblades en català adreçades a nens de 2 a 12 anys. El seu objectiu principal és fomentar el gust pel cinema ja des de la infantesa. 

A partir del 20 de gener, arriba a les grans pantalles catalanes El regal de la Molly Monstre, una deliciosa road movie per als infants a partir de 3 anys. És un film de Ted Sieger, guardonat com a millor pel·lícula d’animació 2016 al Shanghai Film Festival. La Molly és la filla d’en Popo i l’Etna Monstre, que han tingut un ou, que covarà el pare. Junts emprenen un llarg viatge fins a l’illa de l’Ou, on naixerà el seu fill petit. Tot i així, la Molly és massa petita per anar-hi. Amb el seu amic Edison, una joguina de corda que té vida pròpia, viuran una bonica aventura per retrobar-se amb els seus pares. Una història farcida de colors i de llum per vestir un ambient tendre i evocador. 

Veiem el tràiler de l’aventura de la Molly, el monstre més divertit del cinema. I en sortegem dos lots de quatre entrades cadascun per al dissabte de l’estrena, el 21 de gener, al Zumzeig Cinema de Barcelona. 



Per participar en el sorteig, expliqueu-nos en poques línies la vostra experiència sobre l’arribada d’un segon nadó o del vostre germà petit a la família. Podeu enviar-ho a [email protected] fins al 17 de gener a les 12 del migdia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa