Foto: Iphoning via mercerie

 
Mobile World Capital Barcelona impulsa programes que aposten per la transformació digital a la societat amb la finalitat de millorar la vida i la quotidianitat de les persones. La capacitació de les noves generacions en l’ús de les noves tecnologies, la transformació digital a les indústries i la innovació en el sector a través de l’emprenedoria són bàsics per al foment de la digitalització. 

Amb aquests objectius, neix la Mobile Week Barcelona, una setmana en què s’organitzen diferents activitats al voltant de la indústria digital i l’emprenedoria creativa, del 20 al 26 de febrer del 2017.


El programa constarà de deu diàlegs, deu creacions artístiques i deu rutes inspiradores. Amb les creacions artístiques es pretén apropar la visió dels artistes sobre la transformació digital a la ciutadania i, per això, els conviden a presentar les seves obres a un concurs. S’accepten creacions artístiques de qualsevol disciplina: lletres, art contemporani, arts escèniques, vídeo-art, cinema, pintura, escultura, música, fotografia, art urbà, cultura digital… Hi ha temps per inscriure-s’hi fins al 4 de gener del 2017. Els guanyadors s’enduran 1000 euros i exposaran l’obra en un centre cultural o científic de Barcelona.
 


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa