Comentaris

 1. Icona del comentari de: Anònim a juny 04, 2016 | 18:00
  Anònim juny 04, 2016 | 18:00
  Això li va passar a una neboda amb un tiet!!!! Xantatge, porno, etc etc, que durava des de feia temps. La nena de 9 anys tan sols va dir que no volia quedar-se més a dormir a casa els tiets. Poc a poc vam anar esbrinant el que passava. El més alucinant (per posar-hi alguna paraula) és que la seva dona, la tieta de la víctima va seguir amb ell, desprès d'estar-ho negant un any i desprès confesar-ho! Fins i tot ha tingut un fill del abusador! Diu que l'estima i que no ha matat ningú! Familia absolutament trencada! Molt trist, massa fort, però real.
 2. Icona del comentari de: Anònim a juny 05, 2016 | 00:40
  Anònim juny 05, 2016 | 00:40
  Aquell que estripa la inocencia a un infant no mereig cap mena de perdo. L 'hi cal el mes gran dels castigs.
 3. Icona del comentari de: Anònim a juny 06, 2016 | 20:53
  Anònim juny 06, 2016 | 20:53
  aquell que s'aprofita de la inocencia. caldria caparlo, crec que sería el més positiu. I Possar la seva cara als mitjans de comunicació, perqué tots el coneixin.
 4. Icona del comentari de: Anònim a juliol 11, 2016 | 01:56
  Anònim juliol 11, 2016 | 01:56
  Tengo 37 años y de los 3 a los 9 años recibí abusos sexuales por parte del ex de mi tía materna. Él murió en 2006, yo para celebrarlo me emborraché. nunca dije nada a nadie por miedo, siempre he llorado en silencio. pero desde los 19 años tengo diagnosticado trastorno bipolar. a los 30 años tuve una crisis y lo dije a la psiquiatra de guardia en urgencias en el hospital. ella se lo contó a mi familia que alucinó. ellos me apoyaron y ahora entienden mi enfermedad. yo no consigo tener pareja estable, por este trauma y hasta ahora no se lo he contado a ninguna pareja de las que he tenido. Él q abusó d mi murió sin ir a la carcél, yo no consigo olvidarlo, y no me veo un futuro en pareja. llevo dos sesiones con un psicólogo privado.
 5. Icona del comentari de: Anònim a agost 09, 2016 | 19:33
  Anònim agost 09, 2016 | 19:33
  El meu nebot quan tenia 14 anys abusaba del meu fill de8 .ho vaig saber perque ho feia al balco de casa i el va grabar un vei.Si no li volia fer una felacio el pujaba a la barana i amenaçaba de tirarlo.Encara estem intentant asumir tot allo .pero perque veieu que l.abus no probe nomes d.adults .
 6. Icona del comentari de: gusty a agost 10, 2016 | 14:03
  gusty agost 10, 2016 | 14:03
  Si un adulto abusa de un menor no tiene perdón.Ha roto la inocencia de una menor y no hay excusa ante este brutal hecho.Ella será una muñeca rota en plena infancia.A el ponerle una larga temporada en la cárcel con los otros presos,que le van a dar lo que se merece y una buena multa que se le dará al menor por los gastos de psicólogo que va a tener que pagar.
 7. Icona del comentari de: Anònim a agost 11, 2016 | 17:04
  Anònim agost 11, 2016 | 17:04
  Ja fa anys, durant un temps, me mare -que sempre ha estat propensa a deixar-se caure en braços d'homes de fiabilitat dubtosa- va estar sortint amb un home del meu (ara antic) poble, un d'aquells que coneixia de tota la vida, del bar, de beure i drogar-se amb ell. Jo debia tenir 8 anys quan van començar a coquetejar, i ell pujava cada dia a casa a prendre alguna cosa. Era mag -un mestre de les cartes- i solia demanar-me que seiés a les seves cames i aprofitar per tocar-me sota la samarreta fins el dia que va intentar-ho sota les calces. Aquell dia em vaig aixecar i no vaig tornar a acostar-me a ell fins que una baralla de dimensions èpiques va acabar amb la relació i l'home va deixar de visitar-nos cada tarda amb els seus trucs i els seus abusos. Mai he explicat això a ningú; ni tan sols als meus millors amics. Ho porto dins com un pes individual, i a vegades me n'oblido i d'altres me'l trobo pel carrer quan vull visitar els meus avis i li retorno la salutació.
 8. Icona del comentari de: Anònim a març 01, 2020 | 19:59
  Anònim març 01, 2020 | 19:59
  Jo em pregunto: Que podem fer les famílies perquè no ens passi això? Com es pot prevenir?
 9. Icona del comentari de: Anònim a març 12, 2020 | 00:23
  Anònim març 12, 2020 | 00:23
  Hi ha un programa de prevenció que es diu "sentir que sí, sentir que no". Es pot trobar per internet. L'única manera de prevenir és parlar amb els infants que això existeix, ensenyar-los a identificar el que senten i explicar a un adult de confiança si alguna cosa no els quadra fins que trobin un adult que els faci cas, i ensenyar-los a cridar NO ben fort. També que "el meu cos és meu". Hi ha diferents exemples d'activitats que es poden treballar amb els infants explicades en aquest programa i contes al voltant d'aquesta temàtica per prevenir l'abús. Per protegir els infants cal donar-los eines: una educació afectivo-sexual sana perquè puguin diferenciar el que és sa i natural del que no, vincles afectius segurs que els donin autoestima i confiança i saber dir que no.

Nou comentari

El piano

Comparteix

Last Dance

It's my last chance/ For romance tonight
Comparteix

Chiquitita

Si es que tan triste estás/ para qué quieres callarlo
Comparteix

La Gymnopédie de Satie

Escoltem una de les peces més conegudes del compositor francès
Comparteix

Tantes coses a fer

La vida és el que et passa/ mentre fas plans per tenir-ho tot lligat

Passadís

Comparteix

La Venus de Botticelli

14 obres d'un dels artistes més reconeguts del primer Renaixement
Comparteix

La soledat segons Hopper

14 obres de l'artista més representatiu de la pintura estatudinenca del segle XX
Comparteix

Soc infermer i només tinc dues mans

14 il·lustracions sobre la rutina del personal sanitari
Comparteix

El silenci dibuixat

14 dibuixos plens de força, misteri i profunditat

Comparteix