Tenim l’estiu a tocar. Si ho sabem, és perquè ja sentim l’olor d’un anunci que ens dona el tret d’entrada a l’estació més esperada de l’any. Estrella Damm torna a Formentera per rodar la desena campanya Mediterràniament. L’anunci es farà públic a principis de juny, però ja han avançat qui en formarà part.

Els actors Oriol Pla i Michelle Jenner en seran els protagonistes i l’encarregat de dirigir-ho, Dani de la Torre, amb Oriol Villar com a director creatiu. És així com ens transmetran les ganes de vacances, de sol, d’estiu i de mar. Ens comencem a imaginar com serà aquest vídeo mentre repassem les biografies de les estrelles que hi participen.

Michelle Jenner ve d’una família que sempre ha estat molt vinculada al món de l’art i de la interpretació. Al 2000 va fer el salt cap a l’èxit amb Faust: La venganza está en la sangre. El 2012 va estar nominada al Goya com a millor actriu revelació pel seu paper a No tengas miedo i va guanyar un Ondas com a millor actriu per Isabel, mi reina, al 2013. Aquest 2018 podrem veure dues pel·lícules en què participat: La sombra de la ley (dirigida per Dani de la Torre) i Mi amor perdido (d’Emilio Martínez Lázaro).Oriol Pla és un actor de televisió, teatre i cinema, conegut principalment pels seus papers a les pel·lícules Ebre, del bressol a la batalla (2016), Truman (2015) o Incerta glòria (2017), pel qual aquest any ha guanyat el premi Gaudí al millor actor secundari. Ha participat a Petra, una pel·lícula de Jaime Rosales que s’estrenarà enguany al Festival de Cannes.El director, realitzador i guionista Dani de la Torre va estudiar imatge i so i, des del 1996, treballa com a realitzador de televisió. Compagina aquesta tasca amb la direcció de cinema, curtmetratges i videoclips. El seu debut al cine va ser amb El desconocido (2015) i ara està a punt d’estrenar la seva darrera pel·lícula La sombra de la ley, protagonitzada per Luis Tosar i Michelle Jenner.El dirctor creatiu Oriol Villar, després de diverses edicions assumint aquest paper, aquest any torna a ser l’encarregat de la direcció creativa de la nova campanya d’Estrella Damm. Ha estat el creador d’eslògans tan destacats com el Doble o res, de Voll-Damm, o el Mediterràniament, d’Estrella Damm.


Nou comentari

El piano

Comparteix

No ho puc fer per tu

Si ets bo per començar, també vull veure si ho acabes
Comparteix

Last Dance

It's my last chance/ For romance tonight
Comparteix

Chiquitita

Si es que tan triste estás/ para qué quieres callarlo
Comparteix

La Gymnopédie de Satie

Escoltem una de les peces més conegudes del compositor francès

Passadís

Equipo Crónica. Sense títol, 1972. Aquarel·la i guaix sobre teixit, 54 x 39 cm.
Comparteix

Tots van ser Picasso

Els Espais Volart exposen la col·lecció de 400 tapets decorats per artistes i escriptors en solidaritat amb el pintor
Comparteix

La Venus de Botticelli

14 obres d'un dels artistes més reconeguts del primer Renaixement
Comparteix

La soledat segons Hopper

14 obres de l'artista més representatiu de la pintura estatudinenca del segle XX
Comparteix

Soc infermer i només tinc dues mans

14 il·lustracions sobre la rutina del personal sanitari

Comparteix