En una feina hi pot haver qui empeny el carro o qui el frena. Qui prefereix anar endavant i qui opta per anar enrere. L’animació La carreta dibuixa les possibles actituds amb què es pot encarar un projecte, i reflexiona sobre com es pot afavorir el treball en equip.


Aquesta animació ha estat impulsada per l’organització Perfomia, que es dedica a ajudar el procés de selecció o d’anàlisi del personal d’una empresa.


Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jam Malson a maig 04, 2018 | 12:18
    Jam Malson maig 04, 2018 | 12:18
    Trobo que el missatge d'aquesta animació és un clar exemple de l'actual filosofia de l'empresa, que consisteix en aconseguir un equip d'excel·lències la producció de les quals sigui allò que algú de dalt espera que sigui. I si no donen el perfil, al carrer! Crec que és erroni pensar en actituds pures, com els personatges de l'animació. I que aquestes actituds siguin innates. Sempre hi ha alguna raó de pes que acompanya la nostra actitud. Però les empreses no volen solucionar problemes de personal, volen beneficis. Les coses no són tan simples com volen fer-nos creure en aquesta animació. Des del punt de vista social, si només poden treballar les excel·lències, què en farem de la resta? I un afegit: I les dones, que no fan equip?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa