Sí, jo puc

Un vídeo sobre les capacitats dels discapacitats mostra que l'impossible és possible

El vídeo es diu We’re the Superhumans, però més aviat són persones que han hagut d’afrontar l’adversitat i que avui somriuen. I ballen i canten i competeixen. L’anunci que va fer el Channel 4 britànic de cara als Jocs Paralímpics de Rio de Janeiro mostra les increïbles capacitats dels discapacitats i ens fa pensar que l’impossible és possible.


 

Comentaris

  Manuela Juliol 16, 2016 9:43 am
  Es espectácular la fuerza de voluntat que tienen las personas con dificultades y las superan . Bravo por ellas , son de admirar ya que todo lo tienen en contra pués pocas veces salen en las noticias o televisiones, son casi invisibles para los demás. bravo por ellos!!!
  Anim Juliol 16, 2016 5:47 pm
  Et fan sentir una mica avergonyida cuant tù amb totes les posibilitats et quedes tranquilament sentada al sofà.
  Mariló Juliol 16, 2016 8:41 pm
  Quina llàstima que no estigui més subvencionat l'esport paralímpic, veritablement hi ha verdaders campions que mereixen tot el suport i més per fer realitat els seus sommnis.
  Anònim Juliol 17, 2016 10:34 am
  És increíble i admirable l'esperit de lluita i superació malgrat adversitats, minusvalies, discapacitats.... Com en tot a la vida, no només en l'àmbit de l'esport. Ens donen una lliçó. Un vídeo fantàstic.
  Clara Agost 7, 2016 12:25 am
  Una medalla d' or per totes aquelles persones que no van a les olimpíades, viuen amb alguna discapacitat i fan de l'esport una forma de vida per superar-se i poder fer el que molts d'altres no farien mai. Aquestes són les verdaderes heroïnes.
  Jenny Desembre 3, 2016 5:35 pm
  No se d'on treuan la voluntad son persones tan admirables que mereixen el reconeixement de tothom
  Anònim Desembre 3, 2016 11:00 pm
  Medalla d'or per la meva Laura, amb TEA, que cel.lebra sempre els moments de superació. I per la seva germana bessona, Júlia, que, sense saber el seu diagnòstic, és el major i millor estímul en cada segon de la seva vida que mai pogués imaginar ningú. T'estimem Laura i el teu esperit de superació ?
  Amat Cera Desembre 4, 2016 1:05 am
  Tenir la capacitat física res a veure amb la actitud. La intensita del moviment recau en les dificultat per aconseguir el que realment complemente les mamcances. Capacitat alwgria satisfacció DIA a DIA.
  Lina Desembre 4, 2016 11:06 am
  Video espectacular , tot pot i esta be, quan veiem els demes per igual i perfectes. Tots som un equip . Felicitats a tots els que feu possible això. Es un regal ,un xute de moral i positivitat inmens!!!!

Nou comentari

Estimar-te com la terra
I al record les tardes bones / i cançons a mig desfer
Més entrades...