Del director d’Un gat a París, s’estrena ara en català Phantom Boy. El protagonista principal és en Léo, un noi d’onze anys que ha d’aconseguir una victòria interna i externa a la vegada. El jove lluita contra una malaltia i contra un gàngster perillós. El gènere policíac no acostuma a tenir presència en el món de l’animació, però Phantom Boy trenca aquesta i altres barreres.

El tràiler


Sinopsi
Un misteriós gàngster desfigurat fereix l’Àlex, un inspector de policia que el segueix. Immobilitzat a l’hospital, l’Àlex fa amistat amb en Léo, un noi d’onze anys que té el poder de sortir del seu cos. Com un fantasma, invisible per a tothom, alça el vol i passa a través dels murs. L’home de la cara trencada amenaça la ciutat amb un virus informàtic fulminant. Gràcies als poders del nen, l’Àlex segueix investigant.

Alguns fotogrames de la pel·lícula
La informàtica ha estat fonamental en el film, però totes les animacions s’han fet a mà, sobre el paper. D’aquesta manera el traç del dibuix conserva tota la fragilitat i sensibilitat.

Imatge: Pack màgic

Imatge: Pack màgic

Imatge: Pack màgic

Imatge: Pack màgic

Imatge: Pack màgicCuriositats sobre el film

Imatge: Pack màgic

Imatge: Pack màgic

Imatge: Pack màgicFitxa tècnica

– Direcció: Alain Gagnol i Jean Loup Felicioli
– País: França
– Any: 2015
– Direcció de producció: Catherine Blanc-Maurizi
– Fotografia: Izu Troin
– Música Serge Besset
– Durada 84 minutsPhantom Boy ha estat distribuïda a Catalunya i doblada al català (amb subtítols) per Pack Màgic, que impulsa de pel·lícules i altres recursos audiovisuals que estimulen la sensibilitat estètica, l’educació emocional i la transmissió de valors socials i culturals. Les pel·lícules que formen part del catàleg de Pack Màgic estan adreçades a nens i nenes d’entre 2 i 12 anys i es distribueixen en versió doblada en català. A la llista de títols, s’hi troben tant pel·lícules recents, provinents de cinematografies especialitzades en cinema infantil i d’animació, com títols clàssics que van ser populars per a altres generacions. Aquí trobareu més informació sobre Phantom Boy, així com els cinemes on es pot veure.

Nou comentari

Comparteix