Sortegem 5 entrades dobles per gaudir, el proper dijous 17 de novembre a les 20.00, de l’estrena del VOC als cinemes Texas de Barcelona. Hi podreu veure 90 minuts de curtmetratges més el llargmetratge El rei borni. Si voleu participar en el sorteig, deixeu-nos el vostre correu electrònic en un comentari aquí sota. No publicarem els comentaris per protegir la vostra privacitat. Si preferiu optar a les entrades a través de la nostra pàgina de Facebook, envieu-nos per missatge privat la vostra adreça electrònica. Ens posarem en contacte amb els guanyadors via mail.


La Mostra VOC (Versió Original en Català), impulsada per Òmnium Cultural, arriba el 17 de novembre als Cinemes Texas de Barcelona. Però al mateix temps, viatja cap a 22 ciutats per apropar el talent audiovisual català. Com? A través d’un premi atorgat per votació popular, que se sumarà als Premis VOC.

Hi opten 15 curtmetratges –dels 122 inscrits–, 11 websèries i 25 micrometratges, que es podran gaudir en cinemes, teatres i ateneus, entre d’altres espais, en dues sessions de tres hores i mitja. Cadascuna d’elles està organitzada d’aquesta manera: amb una primera part de 90 minuts de curtmetratges, seguida d’una pausa de 15 minuts –per votar a través de les butlletes–, 10 minuts més per projectar un capítol de websèrie i un micrometratge, i acabar amb 90 minuts de llargmetratge.

El projecte VOC té com a objectiu estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic. El resultat de les votacions populars i la del jurat, encapçalat per Àlex Gorina, es coneixerà a partir del 2 de desembre al web.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa