En el marc de la novena edició del Festival Novum, es presenta al Disseny Hub Barcelona una selecció de cinc vídeos documentals inèdits a Barcelona. A continuació podeu’n veure els tràilers. Els documentals sencers es projecten els dies 17, 18 i 19 d’abril.

Alive Inside

La pel·lícula presenta la lluita contra el sistema de salut nord-americà per demostrar la capacitat regenerativa de la música en els tractaments contra la pèrdua de la memòria.

L’estómac, el nostre segon cervell

Aquest documental es proposa descobrir una nova línia de recerca que fascina equips científics: la intel·ligència de l’estómac.

Dinosaur 13

El documental tracta sobre el descobriment del Tiranosaure Rex més gran del món i les lluites que va implicar la seva troballa.

Cities of Tomorrow: Smart Cities

És el primer vídeo d’una sèrie de tres episodis. Aquest reflexiona sobre els canvis que s’estan produint i, sobretot, que es produiran a les grans ciutats, on es concentrarà la major part de la població.

More Than Honey

“Si les abelles desapareguessin del planeta, a l’home només li quedarien quatre anys de vida”, va dir Albert Einstein. La pel·lícula More Than Honey la protagonitzen les abelles, que són molt importants però estan desapareixent sense deixar rastre.

Nou comentari

Comparteix