La companyia Les P’tits Bras participarà a l'edició d'enguany de Trapezi
La companyia Les P’tits Bras participarà a l’edició d’enguany de Trapezi

Catorze recomana la 26a edició de la Fira de Circ de Catalunya Trapezi, que portarà acrobàcia, equilibri, cabaret i humor a Reus de l’11 al 15 de maig de 2022.

Des del 1997, Reus desplega Trapezi, la Fira del Circ de Catalunya. Any rere any, cada mes de maig, la ciutat omple els carrers i els teatres d’espectacles que converteixen les places de Reus en espais escènics i transformen la ciutat en una gran pista de circ. Amb un segell propi obert a diverses tendències, estètiques, formats i maneres d’entendre i viure el circ, Trapezi esdevé un marc de referència per a tots els amants del circ, professionals, programadors i públic, i compta amb companyies i artistes catalans i de l’estat espanyol que presentaran espectacles i propostes artístiques de gran qualitat i que mostren un panorama del circ actual a casa nostra així com amb diverses companyies internacionals de zones i estils artístics diferents i reconeguts arreu.

A més de tota la programació d’espectacles de companyies com Les P’tit Bras, Circonautas o Vivian Friedrich & The Schubert Sisters (la podeu consultar completa aquí), la fira manté dues accions iniciades durant la pandèmia amb gran èxit: les Memòries Poètiques i els Premis Trapezi a peces audiovisuals. A més, es presenta el documental Trapezi: art, espectacle i vida, que serà emesa per la CCMA, durant la fira es podrà veure al Teatre Bartrina i vol ser un document descriptiu sobre Trapezi i la seva història, així com una narració de la història i essència del circ contemporani català.

La Fira Trapezi oferirà també un espai de trobada per als professionals del sector, que es faran en format híbrid, amb activitats en línia i xerrades presencials que es podran seguir presencialment i/o virtualment.

Què: la 26a edició de la Fira de Circ de Catalunya Trapezi.
On: a Reus.
Quan: de l’11 al 15 de maig de 2022.

Més informació.

Cartell de la 26a edició de la Fira de Circ de Catalunya Trapezi / Alba Domingo

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa