Foto: Llibreria L’Ombra


Quan hi ha un lector que no sap ben bé què busca però es deixa guiar, ens agrada molt treure del prestatge el Manual per a dones de fer feines, de Lucia Berlin, editat per L’Altra Editorial fa un parell d’anys. Són uns contes que ens agrada fer descobrir a algú, perquè sempre provoquen alguna reacció al lector que se’ls emporta –sigui bona o dolenta.






El llibre recomanat

Títol: Manual per a dones de fer feines
Autora: Lucia Berlin
Editorial: L’Altra Editorial
Any d’edició: 2016

Qui el recomana

Llibreria: Llibreria L’Ombra
Adreça: Pere Esmendia, 21, Rubí
Qui la cuida: Alba Martí (amb la Marina, la Montse, la Mònica i el Daniel)




L’ànima de la llibreria

L’Ombra farà vint-i-tres anys el març del 2019. El local era una sabateria, i a les prestatgeries del magatzem on guardaven caixes de sabates ara hi ha piles enormes de llibres. Quan va quedar buit, vaig tenir l’oportunitat de construir una cosa des de zero, i, com molts altres llibreters, vaig convertir la meva millor afició, llegir, en una feina.

La llibreria ha crescut molt amb els anys, gràcies als lectors, i hem anat construint un lloc on s’hi sentin còmodes des dels primers lectors fins als que saben perfectament el que busquen. El millor de la feina és el tracte amb ells, discutir i recomanar-nos llibres. El club de lectura que fem cada mes ens agrada moltíssim, és un espai per allargar aquesta conversa, sovint amb autors, traductors o editors que comparteixen el compromís, el coneixement i la passió pels llibres i per la feina.

Club de lectura Foto: Llibreria L’Ombra

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa