La Barcelona deserta

14 fotografies que mostren la ciutat buida

A causa del confinament, el ritme de Barcelona ha baixat i els carrers són (gairebé) buits. En Fabian, mr.view a Instagram, recorre la ciutat des de l’aire i ens ensenya racons i llocs emblemàtics que, lluny del bullici habitual, ara són deserts i en silenci. Us n’ensenyem 14 que impressionen.

1. L’Arc de Triomf.2. El barri de La Mina.3. La cruïlla entre el Passeig de Gràcia i el carrer Provença, on hi ha la Casa Milà de Gaudí.4. La Plaça de Tetuan.5. El mercat de Sant Antoni.6. El Parc de la Ciutadella.7. La cruïlla entre la Via Laietana i l’Avinguda de Francesc Cambó, on es veu la coberta ceràmica del mercat de Santa Caterina.8. La Plaça Reial.9. La zona del Fòrum, on convergeixen l’Avinguda Diagonal, el Passeig del Taulat i la Rambla de Prim.


 
10. 
La Barceloneta.11. L’Arc de Triomf.12. El port vell.13. El barri de La Mina.14. L’Arc de Triomf i el Passeig de Lluís Companys.

Comentaris

    Anònim Març 24, 2020 5:29 pm
    Els que surtin.amb les mascotes que recullin els,excrements i que portinuna ampolla,amb aigua,amb llegiu perquè jo visc a Terrassa i es vergonyos com.estan els carrers , estan plens de merdes i pixums, nets de persones.. contaminats,amb altres bacteris

Nou comentari

Luis Claramunt o l’eterna recerca del tresor de la pintura
La Fundació Vila Casas reivindica l’obra d’un artista inclassificable i “maleït” en una exposició
Més entrades...