Tots els seus dibuixos somriuen. Joan Turu ja fa temps que tomba per les escoles compartint pinzells i pots de pintura amb la canalla per dibuixar junts noves possibilitats i camins. Les propostes neixen de la tendresa però tenen un objectiu: el compromís. Dels mestres, de les famílies, de tots aquells amb qui compartiran la vida. Perquè cadascú pugui ser el que vulgui ser. Lluny de les etiquetes, de les pressions. Si un aprèn a escoltar el que batega endins, podrà crèixer ben amunt.

1.

Joan Turu2.

Joan Turu3.

Joan Turu4.

Joan Turu5.


Joan Turu6.

Joan Turu7.


Joan Turu8.

Joan Turu


9.

Joan Turu10.

Joan Turu11.

Joan Turu

12.

Joan Turu13.

Joan Turu14.

Joan Turu


Us convidem a tenir Un cor molt gran, com el del protagonista d’aquest conte escrit i il·lustrat per Joan Turu:

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Anònim a setembre 10, 2018 | 15:02
  Anònim setembre 10, 2018 | 15:02
  Preciosos dibuixos i missatges
 2. Icona del comentari de: Estels a setembre 13, 2018 | 17:52
  Estels setembre 13, 2018 | 17:52
  Títol: Camí vers el món del nen Quantes veritas en aqueste reflexions no exentes de dificultat i esforç. Encara avui,es freqüent constatar tant en els pares,escola i societat,no entenen la importància de que som els adults que no son els infants els que estan preparats x entendre el món adult,si no que som nosaltres que hem de regar aquesta meravellosa llavor, perqu vaig i creixent i descobrint el gaudi de viure envoltat de tantes coses i situacions que desconeix..... El mes important (dins la clar) es aconseguir que aprenguin a conviure amb altres desconeix. Per això el mestre/a x aconseguir un grup solidar,motivat,content...conèixer un a un cada alumne,perquè aixis farà com un jardí de flors molt diferents amb les que conviuran perfectament.....
 3. Icona del comentari de: Anònim a abril 05, 2020 | 13:27
  Anònim abril 05, 2020 | 13:27
  M’agraden molt les il.lustracions del Joan Turú i els seus missatges que parlen d’educar amb el cor, la igualtat, la inclusión... però una cosa que sempre m’ha soptat es que sempre a les seves imatges vers l’escola i l’educació sempre surti la figura femenina deixant exclós a tots els mestres homes que també formem part d’aquesta comunitat pedagógica i educativa. Com pot ser, ells que sempre reivindica l’exclusió social, l’exclusió de colors... sigui ell mateix que esclogi en els seus dibuixos al mestre home. El sembla molt incoherent i que ja toca veure en els seus dibuixos imatges de mestres homer per la igualtat de genere.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa