(Re)Visions és un projecte fruit de la col·laboració entre la Fundació Vila Casas i l’Escola Universitària de Disseny i Enginyeria Elisava. Estudiants del màster de Fotografia i Disseny del centre exploren l’àmbit arquitectònic i la col·lecció pictòrica del Museu Can Framis –peces d’Hernández Pijuan, Alfons Borrell, Arranz Bravo, Josep Niebla, Isidre Manils o Mario Pasqualotto, entre d’altres–.

Els estudiants (re)interpreten l’art i l’espai des de punts de vista múltiples i divergents, fent servir la imatge fotogràfica com a eina i medi per a aquesta (re)interpretació i per investigar. Es tracta d’una aproximació multidisciplinar a la creació visual contemporània. Quina relació tenim, els éssers humans, amb el nostre cos? Com es relaciona aquesta estructura amb l’espai que habitem? Què expressa de nosaltres mateixos? L’exposició està feta de mirades intimistes, reflexions sobre la feminitat o exercicis de deconstrucció del cos.

1.


2.


3.


4.


5.



Fins al 24 de juliol de 2016, el Museu Can Framis de la Fundació Vila Casas exposarà a la façana de l’edifici aquests treballs d’intervenció fotogràfica d’alumnes del Màster de Fotografia i Disseny d’ELISAVA, dirigit per Pedro Vicente.

© Els alumnes que hi han participat són Xavier Boet, Alice Cannara Malan, Kitsanee Charoensawat, Ariadna Comas, Faiza Farooq, Maria Galindo, Janet Greco, Amy Helminiak, Susanna Järn, Katharina Kayser, Siqi Li, Zhiying Li, Helena Ortiz, Sergio Ramírez, Matteo Sampaolo, Olivia Félix, Saadya Tallat, Julika Wiggers i Hannah Woolf.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa