(Re)Visions és un projecte fruit de la col·laboració entre la Fundació Vila Casas i l’Escola Universitària de Disseny i Enginyeria Elisava. Estudiants del màster de Fotografia i Disseny del centre exploren l’àmbit arquitectònic i la col·lecció pictòrica del Museu Can Framis –peces d’Hernández Pijuan, Alfons Borrell, Arranz Bravo, Josep Niebla, Isidre Manils o Mario Pasqualotto, entre d’altres–.

Els estudiants (re)interpreten l’art i l’espai des de punts de vista múltiples i divergents, fent servir la imatge fotogràfica com a eina i medi per a aquesta (re)interpretació i per investigar. Es tracta d’una aproximació multidisciplinar a la creació visual contemporània. Quina relació tenim, els éssers humans, amb el nostre cos? Com es relaciona aquesta estructura amb l’espai que habitem? Què expressa de nosaltres mateixos? L’exposició està feta de mirades intimistes, reflexions sobre la feminitat o exercicis de deconstrucció del cos.

1.


2.


3.


4.


5.Fins al 24 de juliol de 2016, el Museu Can Framis de la Fundació Vila Casas exposarà a la façana de l’edifici aquests treballs d’intervenció fotogràfica d’alumnes del Màster de Fotografia i Disseny d’ELISAVA, dirigit per Pedro Vicente.

© Els alumnes que hi han participat són Xavier Boet, Alice Cannara Malan, Kitsanee Charoensawat, Ariadna Comas, Faiza Farooq, Maria Galindo, Janet Greco, Amy Helminiak, Susanna Järn, Katharina Kayser, Siqi Li, Zhiying Li, Helena Ortiz, Sergio Ramírez, Matteo Sampaolo, Olivia Félix, Saadya Tallat, Julika Wiggers i Hannah Woolf.

Nou comentari

El piano

Comparteix

No ho puc fer per tu

Si ets bo per començar, també vull veure si ho acabes
Comparteix

Last Dance

It's my last chance/ For romance tonight
Comparteix

Chiquitita

Si es que tan triste estás/ para qué quieres callarlo
Comparteix

La Gymnopédie de Satie

Escoltem una de les peces més conegudes del compositor francès

Passadís

Equipo Crónica. Sense títol, 1972. Aquarel·la i guaix sobre teixit, 54 x 39 cm.
Comparteix

Tots van ser Picasso

Els Espais Volart exposen la col·lecció de 400 tapets decorats per artistes i escriptors en solidaritat amb el pintor
Comparteix

La Venus de Botticelli

14 obres d'un dels artistes més reconeguts del primer Renaixement
Comparteix

La soledat segons Hopper

14 obres de l'artista més representatiu de la pintura estatudinenca del segle XX
Comparteix

Soc infermer i només tinc dues mans

14 il·lustracions sobre la rutina del personal sanitari

Comparteix