“Cal normalitzar que les dones es masturben. Masturbar-se és divertit i saludable. Vull representar les dones sent sexuals sense ser sexualitzades, és important fer-ho. Ja fa pudor, que això encara resulti estrany a la gent. Quan parlo dels meus sentiments puc ser bastant reservada, així que fer-ho a través de l’art m’ajuda, i a més fa que tingui noves idees. No sempre dibuixo coses per representar moments exactes o escenes que hagi viscut, més aviat em baso en sensacions. L’ansietat i la tristesa són aspectes subtils que crec que introdueixo a la majoria de les meves obres. Perquè també vull que siguin dibuixos lúcids”.

Amb la intenció de plantar cara a tabús com el de la masturbació femenina (associat massa sovint a la vergonya), la il·lustradora Jordyn McGeachin dibuixa diverses escenes en què una noia experimenta el plaer sola o amb companyia. Amb rebudes o amb comiats. Amb alegries o amb tristeses. Estimant els altres i estimant-se a ella mateixa. I sobretot explorant el seu cos i el dels altres amb llibertat.


1.2.3.4.

5.6.7.8.9.


10.11.12.13.14.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Dona a abril 08, 2019 | 13:30
  Dona abril 08, 2019 | 13:30
  Me pareix extraordinari i meravellós aquestes ilustracions ....és hora de normalitzar certes coses.....
 2. Icona del comentari de: Jam Malson a abril 13, 2019 | 15:01
  Jam Malson abril 13, 2019 | 15:01
  La gent que ens agrada feinejar amb l'art tenim la tendència a impregnar els nostres treballs amb petites o grans empremtes personals, a manera de símbols, a través de les quals volem expressar conceptes, idees, etc. Però molt sovint, si se'n desconeix la simbologia, són aquestes singulars empremtes les que fan que la persona receptora no acabi de copsar tot el missatge de l'obra. Tot això ho dic perquè m'he adonat (perquè és força evident) que en la majoria d'il·lustracions de Jordyn McGeachin hi surten flors i telèfons mòbils. I digueu-me obtús, però em pregunto quina és la simbologia d'aquest fet. Les flors i els telèfons mòbils, tenen un missatge concret? Si no sé què representen, em perdo quelcom interessant de l'obra? El missatge de naturalitat del plaer en solitud o en companyia, és entenedor. Però, i les flors i els mòbils?
 3. Icona del comentari de: Anònim a octubre 11, 2020 | 12:08
  Anònim octubre 11, 2020 | 12:08
  Jam Malson. Jo tampoc entenc el de les flors. El del telèfon i la seva vibració,ja es més evident.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa