Catorze recomana Objectes comuns. Històries locals, debats globals, la nova exposició permanent de disseny de producte que el Museu del Disseny de Barcelona obre al públic a partir del 3 de desembre de 2021. Es pot visitar a la planta B del Museu i l’entrada és gratuïta els dies 3, 4 i 5 de desembre.

Es parla d’objectes comuns perquè formen part de la cultura popular, representen a la societat i esdevenen fragments de la memòria col·lectiva. I encara més, són igualment comuns perquè alguns són béns compartits i altres perquè tenen una vocació social. El disseny dona un nou sentit als objectes comuns gràcies als serveis que ens presten, a la novetat del seu aspecte, a les innovacions que incorporen, a allò que comuniquen o a les emocions que ens desperten.

El Museu del Disseny de Barcelona posa a l’abast del públic la seva col·lecció de disseny de producte en un nova exposició permanent estructurada en quatre apartats: Itinerari. Històries locals, 1930-2020; Parlament. Debats globals; Exposicions variables i #DISSENY_BARCELONA. El disseny de la ciutat. Entre les peces que s’hi inclouen hi ha icones del disseny autòcton com ara la cadira Butterfly o BKF, les butaques Catalana i del GATCPAC, els llums Disa de Coderch i TMC de Milà i Sagnier, les setrilleres Marquina, el pal de fregar, el banc Catalano d’Òscar Tusquets i Lluís Clotet, o la motocicleta Impala.

Què: l’exposició permanent Objectes comuns. Històries locals, debats globals.
On: a la planta B del Museu del Disseny de Barcelona (plaça de les Glòries Catalanes, 37, Barcelona).
Quan: a partir del 3 de desembre de 2021.

Més informació.

Ràdio 760 múltiple. Equip tècnic Lavis Labelson, 1960. MADB 136356. Foto: Estudio Rafael Vargas
Ràdio 760 múltiple. Equip tècnic Lavis Labelson, 1960. MADB 136356. Foto: Estudio Rafael Vargas

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa