Who Needs Feminism? és una pregunta llançada a l’aire, però també una campanya mundial en què qualsevol persona pot agafar aquest interrogant i participar-hi tot escrivint-ne el motiu. Va néixer el 2012 com un projecte final de setze estudiants de la universitat de Duke, i des d’aleshores no ha parat de créixer.

1. Necessito el feminisme perquè estic cansada de sentir-me avergonyida per no voler tenir fills.2. Necessito el feminisme perquè no veig la igualtat com un concepte radical.3. Necessito el feminisme perquè… què passa si vull ser bisbe?4. Necessito el feminisme perquè això [una aixella sense depilar] no hauria d’incomodar ningú.5. Necessito el feminisme perquè la meva dona és la meva parella, no la meva propietat!6. Necessito el feminisme perquè la meva germana de 12 anys ja es preocupa per si menja molt.7. Necessito el feminisme perquè una persona que hagi estat violada o assaltada mai hauria d’estar preocupada per “què passa si ells no em creuen?”8. Necessito el feminisme perquè ningú em pugui dir que soc massa bonica per encara ser verge. Mai més!9. Necessito el feminisme perquè no vull viure en una societat en què els homes encara cobren més que les dones.10. Necessito el feminisme perquè m’agrada ser considerada com una persona autònoma. No soc l’accessori de ningú.11. Necessito el feminisme perquè encara hi ha gent que pregunta a la meva dona i a mi: “Quina porta el vestit?” Bé, les dues… També podem instal·lar els nostres rentaplats.

12. Necessito el feminisme perquè el nostre govern (format majoritàriament per homes) no hauria de tenir el control del meu cos!13. Necessito el feminisme perquè vull ser part de la solució.14. Necessito el feminisme perquè el feminisme em necessita.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa