“M’agrada llençar al món aquestes meravelloses llavors que trobo, amb l’esperança que creixin i floreixin en un altre lloc”, diu Jovanny Varela-Ferreyra, fundador de The Artidote. Aquesta plataforma digital, que es pot trobar al Facebook, Twitter, Tumblr, Instagram o fins i tot a Snpachat, busca crear un espai de reflexió a través de l’art.

Bombardejats constantment per notícies i informació efímera, l’artista comparteix fusions de diferents disciplines amb etiquetes com “Ser vulnerablement honest”, “Notes per a un mateix” o “Coses que no hem d’oblidar”. L’impulsor d’aquest espai ho explica: “He descobert que l’art porta un poder empàtic: augmenta la nostra capacitat de relacionar-nos entre nosaltres i el que encara és més important: amb nosaltres mateixos”.

1. “M’estimes prou com perquè pugui ser feble amb tu? A tothom li agrada la força, però m’estimes per la meva feblesa? Aquesta és la prova real.” Alain de Botton, Essays in Love.

Il·lustració: Ritchelly Oliveira



2. “L’absència de tristesa no sempre vol dir progrés, la cura és diferent per a cadascú. Pots crear la teva manera de fer net, l’autocura no sempre és agradable, de vegades no es percep el mal que ens fem a nosaltres mateixos. Deixa l’orgull a la porta, tingues converses amb tu diàriament. No mesuris la cura pel dolor que sents, està bé sentir dolor, no corris a través de la pena, dorm.” SheAButterBitch.

Il·lustració: Kelsey Smith



3. “Per apreciar genuïnament la vida has de gaudir del procés de viure, ser conscient, intencional i pacient. Deixa la pressa. Honra l’acte sagrat de prendre’t el temps que et calgui.” Alex Elle.

Il·lustració: Lulo Febril



4. “Literalment, no hi ha res a la natura que floreixi tot l’any, així que no esperis fer-ho tu tampoc.” Liryae.

Il·lustració: Efra Mehan i Davut Toy



5. “La menstruació és l’única sang que no neix de la violència però és la que més us desagrada.” Maia Schwartz.

Il·lustració: Nyssa Sharp



6. “Canvia la mentalitat “d’estic trencada i desemparada”, a “estic creixent i curant-me” i veuràs com la teva vida canvia cap a millor.” Arabwife.

Il·lustració: Dorian Legret



7. “Deixa d’atribuir als altres la feina de fer-te feliç.” Joyce Meyer.

Il·lustració: Pride Nyasha



8. “Cada cert temps la gent queda sacsejada en adonar-se que no han de viure la vida de la manera que els hi han dit.” Alan Knightley.

Il·lustració: Carolina Rodríguez Fuenmayor



9. “No pot ser que l’amor ens desesperi tant que oblidem el lloc on sempre el podem trobar: a dins.” Alexandra Elle.

Il·lustració: Moa Lemtur



10. “Destrueix la idea que has d’estar constanment treballant per tenir èxit. Acull el concepte que el descans, la recuperació i la reflexió són parts essencials del progrés cap a una vida exitosa i, finalment, feliç.” YoungBlackAndVegan.

Il·lustració: Citlali Haro


11. “Qualsevol cosa que tingui el preu de la teva pau és massa cara.” Jackie Dorman.

Il·lustració: Ricardo L



12. “No ets dèbil només perquè el teu cor senti massa.” Andrea Gibson.

Il·lustració: Jose Romussi



13. “És divertit… però la majoria de persones ho entenen al revés. Pensen que viuen tal com volen. Però en realitat, el que les guia és allò que els espanta. El que no volen.” Khaled Hosseini, del llibre I el ressò de les muntanyes.

Il·lustració: Jade Schulz



14. “El creixement personal es torna addictiu quan descobreixes que sempre és possible millorar la teva experiència de ser.” Xan Oku.

Il·lustració: Kate Louise Powell


Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònimxiscz a octubre 07, 2017 | 19:44
    Anònimxiscz octubre 07, 2017 | 19:44
    Mol interessant i enriquidor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa