L’organització Vital Arts i quinze artistes han col·laborat per transformar l’interior de l’hospital pediàtric London Royal.

Morag Myerscough. Foto: Gareth Gardner


Per realitzar el projecte s’han utilitzat vinils, ceràmica, fusta i moquetes perquè són materials fàcils de netejar. La personalitat de cada dissenyador es fa evident en el resultat: el redisseny de l’espai ha convertit l’hospital en un lloc més acollidor.

Chris Haughton. Foto: Jess Bonham


Donna Wilson. Foto: Joe Clark

Zoe Miller i David Goodman. Foto: Jess Bonham

Zoe Miller i David Goodman. Foto: Jess Bonham

Tord Boontje. Foto: Studio Tord, Gar Powell-Evans

@
Vital Arts

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ignasi a març 04, 2015 | 09:56
    Ignasi març 04, 2015 | 09:56
    També a Catalunya un grup d'il·lustradors hem pintat tres plantes de l'hospital de la Vall d'Hebron, la unitat de nens cremats i dos Caps de Barcelona ciutat. Un projecte pioner amb la participació de molta gent amb il·lusió, per facilitar l'estada i el pas pels hospitals infantils.Us passo una breu informació! Una abraçada! “Humanitzem els hospitals” Un projecte de l'Ignasi Blanch conjuntament amb l’associació AACIC (Associació d’ajuda als afectats per cardiopaties infantils de Catalunya). Un projecte innovador per facilitar el procés d’hospitalització dels nens i la relació que s'estableix entre infants, famílies i metges, decorant totes les habitacions de 4 plantes infantils de l’ Hospital de la Vall d’Hebron, amb dibuixos. Cinquanta joves il·lustradors (tots alumnes i antics alumnes de l'Ignasi Blanch), van pintar directament als sostres de les habitacions, parets i passadisos. Al 2013, es crea el projecte “Centres mèdics il·lustrats”. Una proposta de l'Institut Català de la Salut (àmbit d'atenció primària de Barcelona Ciutat) i de l'àrea d'atenció a les persones de la Diputació de Barcelona, per decorar totes les consultes, sales d'espera i passadissos de 2 plantes de pediatria dels Caps de la Guineueta i el Besòs. Trenta cinc il·lustradors (tots alumnes i antics alumnes de l'ESCOLA DE LA DONA, de l'Ignasi Blanch), dibuixen i pinten directament. Al desembre del mateix any, pintem dues sales infantils de la unitat de Cremats de l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa