El miracle de néixer

14 fotografies que mostren l'esclat d'emocions que hi ha abans, durant i després del part

L’esforç, la por, la il·lusió, la força, i, si tot va bé, el primer crit. El moment del part està carregat d’emocions. Ho saben i ens ho mostren fotògrafs d’arreu del món que han participat al concurs Birth Photography Image Competition. Fem un recorregut per 14 imatges (les primeres han estat premiades i les darreres, classificades) plenes de vida.


1. Per fi ha arribat el nostre arc de Sant Martí, Belle Verdiglione (foto guanyadora).2. Néixer ens deixa marques a tots, Sara Widnyana.3. No puc apartar la mirada de tu, Deborah Elenter.4. Cordó umbilical al voltant del coll i la mà. Naixent a les mans del pare, Belle Verdiglione.5. Moltes mansAshley Marston.6. Les emocions de ser el germà granJ&B Photography LLC.7. Necessitant espai, Coastal Lifestyles Photography.

 

8. Em van dir que no podria, Micah Lynn Birth Stories.

 

Fotografies finalistes

9. La força del dolor, Lauren Douglas.10. Sortint de dubtes, K-Rae Images.11. L’art perdut del naixement vaginal “sense mans”, Life & Lens Photopgraphy12. El primer contacte després de 14 hores a la unitat de cures intensives neonatalsCoastal Lifestyles Photography.13. Cordó umbilical al voltant del coll, Lauren Douglas.14. Carn de la meva carn, Lauren Douglas.

Nou comentari

Les feines dels nens d'abans
14 fotografies que mostren l'explotació infantil que patien infants a principis del segle XX
Més entrades...