L’esforç, la por, la il·lusió, la força, i, si tot va bé, el primer crit. El moment del part està carregat d’emocions. Ho saben i ens ho mostren fotògrafs d’arreu del món que han participat al concurs Birth Photography Image Competition. Fem un recorregut per 14 imatges (les primeres han estat premiades i les darreres, classificades) plenes de vida.


1. Per fi ha arribat el nostre arc de Sant Martí, Belle Verdiglione (foto guanyadora).2. Néixer ens deixa marques a tots, Sara Widnyana.3. No puc apartar la mirada de tu, Deborah Elenter.4. Cordó umbilical al voltant del coll i la mà. Naixent a les mans del pare, Belle Verdiglione.5. Moltes mans, Ashley Marston.6. Les emocions de ser el germà gran, J&B Photography LLC.7. Necessitant espai, Coastal Lifestyles Photography.

8. Em van dir que no podria, Micah Lynn Birth Stories.

Fotografies finalistes

9. La força del dolor, Lauren Douglas.10. Sortint de dubtes, K-Rae Images.11. L’art perdut del naixement vaginal “sense mans”, Life & Lens Photopgraphy.12. El primer contacte després de 14 hores a la unitat de cures intensives neonatals, Coastal Lifestyles Photography.13. Cordó umbilical al voltant del coll, Lauren Douglas.14. Carn de la meva carn, Lauren Douglas.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa