Mirar la ingenuïtat

14 il·lustracions que retraten la senzillesa dels infants

Vaig néixer a Barcelona fa ja uns quants anys. Quan vaig néixer vaig plorar una mica. Quan em vaig cansar de plorar vaig obrir els ulls i em vaig dir: “Això és la vida, aquest és el món i aquesta soc jo”. I vaig somriure. D’aleshores ençà he rigut i he plorat. He fet i he desfet. He pensat, he badat, he treballat, he parit, he perdut, he somniat, he adoptat, he criat, he patit, he lligat, he deixat, he tret polls, he trobat, he caigut, he escoltat, he parlat, he pensat, he dibuixat… I puc afirmar que tots aquests verbs m’apassionen.

Els meus dibuixos capturen verbs. Plasmen instants de la vida quotidiana.

Fregar-se els ulls, estirar-se, cercar insectes, apujar-se els pantalons o beure la llet del matí són rutines que ens passen desapercebudes de tan freqüents. Em captiva cadascuna d’aquestes accions. La naturalitat de cadascun d’aquests gestos. La ingenuïtat dels infants. M’agrada veure com s’estiren, com s’embruten, com s’arrosseguen i com observen. Com s’enfilen, com es cansen, com s’enfaden i com badallen. M’atrau l’expressivitat dels peus, les mans, els ulls i les mirades. Em connecten amb els nostres orígens primitius, tan presents en els infants, tan absents quan ens fem grans… o no…

1. En Guillem beu llet amb canya.2. Mama i Babu.3. Nen amb galleda.4. Nen cansat al metro.5. Nen de mirada dolça.6. Nen enfadat amb osset.7. Nen que beu llet sense canya.8. Nen que cerca insectes.9. Nen que es frega els ulls.10. Nen que s’apuja el pantaló.11. Nen enfilat a un arbre.12. Nena amb dit a la boca.13. Noi amb ulleres.14. Nena amb os.

Comentaris

    Anònim Setembre 6, 2018 3:44 am
    M'agraden aquesta dibuixos , son expressius, diferents, un impacte de color que ressalta la quotidianitat de les escenes. Enhorabona!
    Tato Prat Octubre 29, 2018 12:25 am
    Només una persona molt sensible pot tenir la capacitat d'il·lustrar la cotinialidad amb aquesta senzillesa. Felicitats

Nou comentari

Juan Miguel Morales
Envia'ns un àngel que sigui com tu
Aniré com quan anàvem junts/ darrere les teves passes,/ d'esquena al futur
Més entrades...
Les flors de cada mes
Un calendari ens ensenya què floreix, de gener a desembre, en un jardí molt especial de Londres
Més entrades...