Els Premis Ippawards seleccionen les millors fotografies fetes amb iPhone. Al certament es presenten milers d’imatges captades per persones d’arreu del món. Us oferim 14 fotografies premiades a l’edició de 2017.

1. Children of Qayyarah, Sebastiano Tomada, de Brooklyn (New York).2. Dock Worker, Brendan O Se, de Cork (Irlanda). Primer premi Fotògraf de l’any.3. The Performer, Yeow-Kwang Yeo, de Singapore. Segon premi Fotògraf de l’any.4. The City Palace, Kuanglong Zhang, de Shenzhen (China). Tercer premi Fotògraf de l’any.5. Primer premi de la categoria Retrat. Gabriel Ribeiro, de Mato Grosso do Sul (Brazil).6. Primer premi de la categoria Mainada. Szymon Felkel, de Poznan (Polònia).7. Tercer premi de la categoria Viatges. Li Jinquan, Beijing (China).


8. Tercer premi de la categoria Restes de vida. Waldemar Nowak, de Gdańsk (Polan).9. Tercer premi de la categoria L’Amèrica que conec. Maria K. Pianu, de Pordenone (Itàlia).10. Segon premi de la categoria Paisatge. Sergey Pesterev, Mendeleevo (Rússia).11. Segon premi de la categoria Estil de vida. YuMing Guan, de Guangdong (China).12. Segon premi de la categoria Arquitectura. Naian Feng, de Shanghai (China).13. Primer premi de la categoria Abstracció. Christopher Armstrong, de Sydney (Austràlia).14. Segon premi de la categoria Retrat. Dan Liu, de Sichuan (China).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa