La noia de la perla, en texans

Imatges que fusionen rostres d’obres d’art històriques i cossos d'avui

Arxivat a: Fotografia, Passadís

El projecte Pintura digital de l’austríaca Dorothee Golz consisteix a posar cares clàssiques a models actuals. Alliberats de postures rígides i dels vestits d’època, aquests rostres de museu se’ns fan més propers.
 


La fotògrafa tracta amb cura la il·luminació de les imatges i aconsegueix, gràcies a la postproducció i al retoc informàtic, la integració de la cara antiga en el cos del model modern.
 


 

 

 

 

 

@ Dorothee Golz

Comentaris

    Martona de Girona Febrer 10, 2015 10:27 pm
    CONCEPTE: Branca de la filosofia que tracta de la bellesa i l'art. L'estètica engloba, a més d'una reflexió purament filosòfica de l'art i la bellesa, l'estudi de les obres, les doctrines sobre el gust i les preferències de cada època i artista. L'estètica és la octrina sobre la bellesa, l'art i, més en general, les sensacions. L'estètica discuteix la constitució peculiar dels objectes artístics i de totes les altres manifestacions de la sensibilitat i procura de bastir mètodes propis, sense recórrer a d'altres branques de la filosofia, l'objecte de les quals escapa als fenòmens on l'esteticitat és factor bàsic.

Nou comentari

Joia
I per fi, el que em fa feliç, / ho tinc i vaig mar endins
Més entrades...
Foto: NeONBRAND
Vine a veure el pessebre
El Monestir de Pedralbes convida a gaudir els diorames de l'Associació de Pessebristes de Barcelona
Més entrades...