Els artistes de Panorama21

Catorze recomana Panorama, una nova sèrie de projectes transdisciplinaris amb què el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (Macba) vol aprofundir en la col·laboració i el diàleg amb artistes i agents culturals de proximitat i que inicia amb l’exposició Apunts per a un incendi dels ulls, que es pot visitar fins al 27 de febrer de 2022.

Panorama és una iniciativa a llarg termini, un projecte amb què el museu amplia el seu compromís amb artistes i agents culturals del context local, amb l’objectiu de presentar al gran públic, tant local com internacional, les noves veus que donen forma a la cultura contemporània a la ciutat. Cada edició de Panorama estarà comissariada per un equip curatorial diferent, compost per un membre del Macba i un comissari o col·lectiu independent.

L’edició d’aquest 2021 és comissariada per Hiuwai Chu i Latitudes (Max Andrews i Mariana Cánepa Luna) i inclou obres d’artistes com Antoni Hervàs, Arash Fayez, Stella Rahola Matutes o Rosa Tharrats. Apunts per a un incendi dels ulls, pren el nom d’un poemari de Gabriel Ventura, un títol convida a qüestionar la dominància de la visió i a explorar una definició expandida del verb “veure” que impliqui la resta dels sentits i origini noves maneres de navegar el món, de recordar i de produir coneixement.

Què: l’exposició Apunts per a un incendi dels ulls, primera edició de Panorama.
On: al Museu d’Art Contemporani de Barcelona (Macba), (plaça dels Àngels, 1, Barcelona).
Quan: fins al 27 de febrer de 2022.

Més informació.

Vistes d'Apunts per a un incendi dels ulls. Foto: Miquel Coll, 2021.
Vistes d’Apunts per a un incendi dels ulls. Foto: Miquel Coll, 2021.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa