Panoràmica local al Macba

El museu aprofundeix en la col·laboració i el diàleg amb artistes i agents culturals de proximitat

Els artistes de Panorama21

Catorze recomana Panorama, una nova sèrie de projectes transdisciplinaris amb què el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (Macba) vol aprofundir en la col·laboració i el diàleg amb artistes i agents culturals de proximitat i que inicia amb l’exposició Apunts per a un incendi dels ulls, que es pot visitar fins al 27 de febrer de 2022.

Panorama és una iniciativa a llarg termini, un projecte amb què el museu amplia el seu compromís amb artistes i agents culturals del context local, amb l’objectiu de presentar al gran públic, tant local com internacional, les noves veus que donen forma a la cultura contemporània a la ciutat. Cada edició de Panorama estarà comissariada per un equip curatorial diferent, compost per un membre del Macba i un comissari o col·lectiu independent.

L’edició d’aquest 2021 és comissariada per Hiuwai Chu i Latitudes (Max Andrews i Mariana Cánepa Luna) i inclou obres d’artistes com Antoni Hervàs, Arash Fayez, Stella Rahola Matutes o Rosa Tharrats. Apunts per a un incendi dels ulls, pren el nom d’un poemari de Gabriel Ventura, un títol convida a qüestionar la dominància de la visió i a explorar una definició expandida del verb “veure” que impliqui la resta dels sentits i origini noves maneres de navegar el món, de recordar i de produir coneixement.

Què: l’exposició Apunts per a un incendi dels ulls, primera edició de Panorama.
On: al Museu d’Art Contemporani de Barcelona (Macba), (plaça dels Àngels, 1, Barcelona).
Quan: fins al 27 de febrer de 2022.

Més informació.

Vistes d'Apunts per a un incendi dels ulls. Foto: Miquel Coll, 2021.
Vistes d’Apunts per a un incendi dels ulls. Foto: Miquel Coll, 2021.

Nou comentari

Imagine
I hope someday you'll join us/ And the world will be as one
Més entrades...
ArticketBCN x Mariona Tolosa
Atracció per l'art
14 il·lustracions de Mariona Tolosa Sisteré, una de les il·lustradores convidades per ArticketBCN
Més entrades...