Si haguessis nascut en una altra terra

14 fotos que denuncien les enormes diferències que hi ha en aquest món

Arxivat a: Ugur Gallen, Passadís

Comentaris

  Anònim Febrer 26, 2020 11:36 am
  Todos deberíamos tener las mismas oportunidades, pues que todos somos personas. Se me encoge el corazón de ver tal desigualdad. ?
  Mestra d’escola Febrer 26, 2020 2:05 pm
  Aquestes fotografies haurien de ser un material enormement valuós per treballar a les escoles el sentit crític, la humanitat i el compromís per aconseguir canviar aquest món tan miserablement desequilibrat.
  Anna nim Febrer 26, 2020 2:49 pm
  Quina sort tenir de tot, veure les fotos et fan encongir, sentir privilegia I preguntar qué podem fer. 2020
  Merçe Febrer 26, 2020 6:47 pm
  Qué podem fer, qué puc fer jo? la soçietat que vivim produeix aquestas diferencias, gobenrs corruptes ambició i falta de empatía als altres. Tot això si no cambia,seguira existin per mes que ens façi llastima i vergonya.
  Emma Pous Febrer 26, 2020 11:43 pm
  Si todos pusiéramos nuestro granito de arena, estoy segura de que tendríamos un mundo mejor. De que sirve tanta riqueza si cuando nos vamos no nos la podemos llevar, si pensáramos en lo afortunados que somos solo con salud, amor, familia amigos, un trabajo una casa donde vivir seguro que nadie le quitaría el pan al otro para enriquecerse porque se daría cuenta de que no se necesita nada más.
  Anònim Febrer 27, 2020 8:53 am
  Tristeza por la miseria humana. Somos mortales todos y responsables .
  Anònim Febrer 28, 2020 12:52 am
  Todos somos responsables. Vergüenza es lo que siento, vergüenza del mundo que hemos creado.
  Anònim Febrer 28, 2020 9:34 am
  Aquí si que podem dir que una imatge val més que mil paraules. Un aplaudiment a qui ha fet possible aquestes imatges. Em sembla un gran encert que ens fa pensar en el món i les seves injustes desigualtats.
  Injusticia Febrer 28, 2020 9:44 am
  En sento molt malament quan veig això que no valorem el que tenim i tanta desigualtat és una injusticia pobre gent tant els adults com els infans
  Anònim Febrer 29, 2020 12:58 am
  El Nens del Carrer.Vinguts del Maroc iPaisos Africans. Jo ne cunegut vinguts amb Patera ,acullits de un principi i encabat cuant els creuen Major de Edat els deixan sense cap mena de Ajut ni protecsió. I veure Mori un Germa en mix del MAR. Fa tems anaba bé la ma de obra barata ara ni els pagan de begadas i els deportan als paisos de origent .o be al mix del DESERT . JA NO IA UMANITAT NI AMOR AL PROBXIM.
  E Navarro Febrer 29, 2020 9:16 am
  Tristor, rabia .... No se arreclara mai , la causa esta amb el que manen alli , tot es corrupcion . Son muuuultimillonaris , tenen immensas fortunas a paraisos fiscals.....pero el poble ja veus.. miseria . Es un continent " ric " pero mira que pasa. Es el continent de la corrupcio i de la por , alli no es pot protestar.....et "matan " No dic res mes....9
  Mercedites Abril 17, 2020 10:09 am
  Quina gran sort haver nascut aquí. Tan poca distància i tanta diferencia en el ben viure. Un altre món es possible. Segur! Falta molt d’Amor en els cors dels humans
  Anònim Agost 24, 2020 8:58 pm
  Vivimos de espaldas a la realidad,somos egoístas,cobardes, incapaces de reconocer las necesidades de los demás.

Nou comentari

Blade Runner i una cançó d'amor
Escoltem un dels fragments més coneguts de la banda sonora de la pel·lícula
Més entrades...