Això passa a persones reals, persones properes a tu, persones que coneixes.”

Brock Turner, un nedador profesional de 21 anys, va violar una dona que estava inconscient al darrere d’un contenidor d’escombraries. Només ha passat tres mesos a la presó. Arran del seu allliberament, Yana Mazurkevich, una estudiant de la Universitat d’Ithaca (Nova York), ha creat el projecte fotogràfic It Happens. Una forma contundent d’obrir els ulls al món per no ignorar que les violacions poden passar a qualsevol lloc i en qualsevol moment.

“La inspiració que hi ha darrere de la sèrie de fotos ve d’una acumulació d’experiències personals i dels meus amics”. Afirma que les fotografies, que sembla que estiguin congelades, mostren un fet real que no podem passar per alt.

Passa sense cap motiu.

Foto: It Happens


Passa en qualsevol moment.

Foto: It Happens


Passa a qualsevol lloc.

Foto: It Happens

Li passa a qualsevol.

Foto: It Happens


Passa amb qualsevol persona.

Foto: It Happens


Passa sense que hi estiguis disposat.

Foto: It Happens


Passa de cop i volta.

Foto: It Happens


Passa inesperadament.

Foto: It Happens


Ha passat.

Foto: It Happens

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a setembre 13, 2016 | 22:37
    Anònim setembre 13, 2016 | 22:37
    No es trasmet res amb aquest pseudo "treball". Ni es promou cap actitut positiva ni constructiva.
  2. Icona del comentari de: Anònim a octubre 12, 2016 | 15:26
    Anònim octubre 12, 2016 | 15:26
    Rebat la idea de que les violacions passen majoritàriament de matinada en un carreró desolat. També rebat la idea de que la majoria els violadors són desconeguts per la victima, i que s'amaguen darrera un arbust amb passamuntanyes. També es combat la idea de que si passa amb una persona propera, després d'haver coquetejat, somrigut, ballat o dormit al costat d'aquella persona, vol dir que la victima "en el fons ho volia" o "ho estava buscant. Si que transmet coses... Fan falta més iniciatives com aquesta per visibilitzar, escoltar històries de victimes, etc... i no tant tombar en terra les que estàn sortint.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa