“El nostre projecte mostra tots els desastres, les enrabiades i les alegries que vivim quan no estem pendents de semblar perfectes”. Un grup de mares ha decidit mostrar al món, amb alegria i amb el cap ben alt, la caòtica realitat que suposa tenir fills. Elles són l’Erika Roa, la Lacey Monroe i la Natasha Kelly, i va ser després de fer un curs de fotografia juntes que van crear el projecte Sham of the Perfect.

Les primeres crítiques que van rebre eren que l’entorn fotogràfic no estava prou net. “Estàvem cansades de veure imatges de nens polits i somrient en interiors impecables. Sabíem que les nostres vides no eren així i vam pensar que hi hauria gent a qui li agradaria veure mostres sinceres del dia a dia en família”. D’aquesta manera, també combaten i s’espolsen la pressió social de ser mares perfectes. “Es veu a tot arreu, des dels llibres sobre paternitat, plens d’informació contradictòria, fins als grups de mares en què, a la mínima que no hi estàs d’acord, t’humilien”.

Qualsevol que vulgui pot participar-hi pot compartir les seves imatges amb el hasthag #shamoftheperfect. Perquè tal i com diuen elles: “L’esforç diari que fan els pares és enorme, i les dificultats que afronten s’han de respectar.”

1.

Foto: Jessica Byrum


2.

Foto: Kölcsey Sára



3.

Foto: Thejessicabyrum

4.

Foto: Sara Liz


5.

Foto: Kym Vitar Photography


6.

Foto: The.vintage.wheel


7.

Foto: Robin Stephenson



8.

Foto: Natasha Kelly



9.

Foto: Marisa Kraft

10.

Foto: Foto: Danielle Navratil


11.

Foto: Jessica Byrum



12.

Foto: Ashley Marston



13.

Foto: Lacey Monroe



14.

Foto: Natasha Kelly

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa