A l’esquerra, joves de Txèquia. A l’esquerra, les mateixes persones però amb un segle de vida. Aquest contrast és el que mostra el fotògraf Jan Langer al seu projecte Faces Of Century. Ell mateix comparteix les reflexions que n’ha tret: “Avui en dia hi ha més de 1.200 txecs centenaris. D’aquí a cinquanta anys en seran 14.000. Com veuen la vida aquestes persones havent viscut un període tan llarg?”. I alguns dels aprenentatges: “La majoria d’avis estan d’acord que a mesura que avança l’edat la vida passa més ràpida, fins que, al final, la vida passa en un moment”.

Vlasta Čížková. A l’esquerra amb 23 anys. A la dreta, amb 101 anys.Antonín Kovář. A l’esquerra amb 25 anys. A la dreta, amb 102 anys.Bedřiška Köhlerová. A l’esquerra amb 26 anys. A la dreta, amb 103 anys.Ludvík Chybík. A l’esquerra amb 20 anys. A la dreta, amb 102 anys.


Ludmila Vysloužilová. A l’esquerra amb 23 anys. A la dreta, amb 101 anys.Vincenc Jetelina. A l’esquerra amb 30 anys. A la dreta, amb 105 anys.Marie Burešová. A l’esquerra amb 23 anys. A la dreta, amb 101 anys.Antonín Baldrman. A l’esquerra amb 17 anys. A la dreta, amb 101 anys.Anna Vašinová. A l’esquerra amb 22 anys. A la dreta, amb 102 anys.Stanislav Spáčil. A l’esquerra amb 17 anys. A la dreta, amb 102 anys.


Anna Pochobradská. A l’esquerra al voltant de 30 anys. A la dreta, amb 100 anys.Prokop Vejdělek. A l’esquerra amb 22 anys. A la dreta, amb 101 anys.Marie Fejfarová. A l’esquerra: el seu historial va ser cremat. A la dreta, amb 101 anys.

Nou comentari

El piano

Comparteix

Moonlight Shadow

I stay, I pray / See you in heaven one day
Comparteix

Delirio de grandeza

Espero con el tiempo justiciero / que retornes buscando una ilusión de amor
Comparteix

Raindrops Keep Fallin’ on My Head

I'm never gonna stop the rain by complaining
Comparteix

Could You Be Loved

We've got a mind of our own/ So go to hell if what you're thinking is not right

Passadís

Comparteix

El silenci dibuixat

14 dibuixos plens de força, misteri i profunditat
Comparteix

Glups!

14 dibuixos d'Andrea Zayas que mostren el món sense embuts dels infants
Comparteix

La llum dibuixada

14 il·lustracions on la vida s'imagina a través de finestres il·luminades
Giorgio Morandi. Natura morta, 1953-1954 © Giorgio Morandi, VEGAP, Madrid, 2021
Comparteix

Giorgio Morandi, la ressonància infinita

La Pedrera fa un recorregut retrospectiu per l'obra del pintor i gravador italià

Comparteix