Sortegem un lot de marxandatge de la Universitat de Barcelona, que conté una llibreta blanca amb dibuixos fets a mà de la torre del rellotge de l’Edifici Històric, una bossa de cotó, un bolígraf de bambú, una tassa de ceràmica i un tubular BUFF® de La UB Divulga. Si voleu participar en el sorteig, envieu-nos un mail abans de l’11 d’abril a les 19.00 a participacatorze@gmail.com, dient que hi voleu participar. Ens posarem en contacte amb els guanyadors via mail.

La Universitat de Barcelona rep els estudiants de batxillerat i cicles formatius que el curs vinent tenen pensat estudiar-hi. Fins al 26 d’abril, les diferents facultats acullen les Jornades de Portes Obertes 2017 amb l’objectiu de resoldre dubtes als futurs alumnes sobre els estudis que s’imparteixen a la institució i per ensenyar-los els diferents espais i serveis. Alba Ambròs, vicerectora d’Estudiants i Política Lingüística de la UB, ens dona 14 motius per anar-hi.

Foto: Universitat de Barcelona


1. Els estudiants poden trobar tota la informació sobre l’oferta acadèmica amb un nivell de detall que no trobaran al web.

2. Les Jornades de Portes Obertes són una ocasió especial per poder conèixer de prop una facultat i els estudis superiors que s’hi porten a terme, abans de formar-ne part.

3. Els futurs alumnes tenen una primera aproximació al que és la vida universitària.

4. Per a molts estudiants de secundària, batxillerat i cicles formatius les jornades són una oportunitat per visualitzar el que fins aquell moment ha estat un concepte abstracte: la universitat.

5. Els visitants tenen una primera impressió dels espais on s’imparteixen les classes: les aules, els diferents tipus de laboratoris, tallers, espais docents, la biblioteca, la secretaria, el bar. I també de l’equip docent, els estudiants universitaris i el personal d’administració i serveis.

6. Són primer contacte, una presentació propera del que és la Universitat de Barcelona.

7. Els estudiants se senten ben acollits, informats i coneixen els trets principals del grau que més els interessa.

8. La interacció i el contacte directe amb professors i sobretot amb alumnes que estan cursant les diferents titulacions facilita que puguin acabar de decidir-se per una opció o una altra, o fins i tot descobrir la seva vocació.

9. Un nombre elevat dels graus que ofereix la Universitat de Barcelona tenen prop del 100% d’ocupabilitat, fet pel qual molts estudiants escullen estudiar a la UB.

10. Permet informar-se sobre les diferents sortides professionals del grau. En funció del grau, també es parla de les pràctiques curriculars o extracurriculars que s’ofereixen.

11. Molts professionals de reconegut prestigi hi han estudiat.

12. La Universitat de Barcelona és la universitat líder de l’Estat amb més de 550 anys d’història.

13. Els futurs alumnes poden tenir contacte amb els estudiants de la Universitat de Barcelona de diferents graus, que col·laboren per compartir la seva experiència i resoldre dubtes.

14. Les jornades de portes obertes són una invitació a formar part de la Universitat.

Foto: Universitat de Barcelona

Nou comentari

El piano

Comparteix

No ho puc fer per tu

Si ets bo per començar, també vull veure si ho acabes
Comparteix

Last Dance

It's my last chance/ For romance tonight
Comparteix

Chiquitita

Si es que tan triste estás/ para qué quieres callarlo
Comparteix

La Gymnopédie de Satie

Escoltem una de les peces més conegudes del compositor francès

Passadís

Equipo Crónica. Sense títol, 1972. Aquarel·la i guaix sobre teixit, 54 x 39 cm.
Comparteix

Tots van ser Picasso

Els Espais Volart exposen la col·lecció de 400 tapets decorats per artistes i escriptors en solidaritat amb el pintor
Comparteix

La Venus de Botticelli

14 obres d'un dels artistes més reconeguts del primer Renaixement
Comparteix

La soledat segons Hopper

14 obres de l'artista més representatiu de la pintura estatudinenca del segle XX
Comparteix

Soc infermer i només tinc dues mans

14 il·lustracions sobre la rutina del personal sanitari

Comparteix