“Un abric si és moll no abriga. Però la música t’abraça igual o més fort encara davant les inclemències. Sempre és. Just com una mare”. Xarim Aresté (Flix, 1983) ha publicat la seva primera novel·la, Tanit i les guerres púniques (Columna), en què explica la història d’un geni que haurà d’aprendre a renéixer mentre el món es destrueix al seu pas. Farcida de música, de poesia i de filosofia, la mirada lúcida del fràgil protagonista ens descobreix un univers ple d’amor, barbàrie i bellesa. En sortegem 6 exemplars: per participar-hi envia’ns un correu a participacatorze@gmail.com dient a qui regalaries aquest llibre, i si guanyes, els dos el rebreu a casa. També hi podeu participar comentant el post que n’hem fet a l’Instagram de Catorze. Les guanyadores han estat: Mireia Tebé, Franqueta Álvarez i Montsita Sita.

Foto: Catorze

* Les dades que ens faciliten els participants seran incorporades a la base de dades de Catorze amb la finalitat d’enviar-los per correu electrònic el nostre butlletí setmanal.

Pots comprar Tanit i les guerres púniques a través de Bookshop, una plataforma que dona suport a les llibreries independents.

Més notícies

Xarim Aresté: «Fer cultura és tan ingrat que ha de tenir un sentit molt poderós»

Comparteix
El músic diu que «hem de ser fidels a la nostra autoritat màxima: la interior»
:  - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa