Edicions Poncianes ha repartit, com si fossin llavors, tot de propostes per aquest juliol. Us convidem a saber quines són, a anotar-vos les que més us plaguin i a gaudir-les.


1. (Amb motiu de les noves mesures de seguretat que el Govern estableix a la ciutat de Barcelona aquesta activitat ha quedat ajornada)
Enric Casasses presenta el seu poemari El nus la flor amb l’editor Jordi Quer, el pianista Daniel Ariño (que n’ha musicat el llibre) i la cantant Maria Mauri a la nova llibreria Ona.
Dilluns 20 de juliol a les 19:00.


El poeta ens presentarà el seu darrer llibre, guardonat amb els Premis Lletra d’Or i el d’Honor de les Lletres Catalanes, i també en podrem sentir la versió musicada. El nus la flor inclou els poemes que Casasses va anar escrivint en diverses llibretes al llarg de tres anys i els dibuixos que els acompanyaven.


2. (Amb motiu de les noves mesures de seguretat que el Govern estableix a la ciutat de Barcelona aquesta activitat ha quedat ajornada)
Poncianes, a la Fira Arts Libris.
Del dijous 23 al diumenge 26 de juliol, coincidint amb el Sant Jordi de juliol, al Centre Cultural el Born, Poncianes tindrà una parada i farà aquestes dues activitats:

W, un relat indomable, una trobada singular entre Gabriel Ventura i Enric Farrés Duran.
Divendres 24, a les 17:00.


Gabriel Ventura celebrarà la reedició i l’ampliació de W conversant amb Enric Farrés Duran sobre alguns dels conceptes d’aquest llibre: l’apropiacionisme, l’error, el sampler textual, la digressió i la deriva pels arxius.

Editar en temps d’emergència: les Bèsties Confinades, amb Jordi Carulla-Ruiz, Míriam Cano, Enric Casasses i Maria Cabrera.
Dissabte 25, a les 17.00.


Durant la pandèmia, Poncianes va engegar un projecte insòlit per a temps insòlits:
Bèstia confinada, un butlletí digital que ha recuperat l’esperit de la col·lecció de pòsters Bèsties i l’ha ampliat amb nous materials i peces inèdites dels traductors. En aquesta trobada es parlarà de com, en plena crisi, s’ha repensat tota una col·lecció editorial, i se’n valorarà la resposta que ha obtingut.


3. Festival de Poesia Rusc, al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí.
Dijous 30 de juliol a les 20.00.


Poncianes coorganitza amb el Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí el festival de poesia RUSC, que ja va per la vuitena edició. Els poetes que hi participaran són Dolors Miquel, Francesc J. Gómez, Pol Guasch, Laia Carbonell i Jordi Carulla-Ruiz. Gemma Humet tancarà el festival amb una actuació musical. L’endemà, també dins del marc del RUSC, Enric Casasses i Don Simon & Telefunken presentaran el disc conjunt Orbiten al jardí del Museu.


4. Totes aquestes activitats es complementen amb el butlletí digital Bèstia confinada, que, si us hi inscriviu aquí, cada setmana rebreu gratuïtament al vostre correu un document en què poetes d’avui ens obren les portes al món d’escriptors universals: hi trobareu des de Maria Cabrera parlant Mercè Rodoreda fins a Jaume Pons Alorda, de Walt Whitman. Aquesta setmana, Guillem Serrahima se centra en la figura de Guillaume Apollinaire.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa