Pier Paolo Pasolini durant el rodatge de L'Evangeli segons Sant Mateu Foto: Domini Públic / Wikimedia Commons
Pier Paolo Pasolini durant el rodatge de L’evangeli segons Sant Mateu Foto: Domini Públic / Wikimedia Commons


Catorze recomana la Marató Pasolini que, en el marc del festival Barcelona Poesia, tindrà lloc el dissabte 14 de maig de 2022, d’11 h a 20 h, a la Fundació Joan Brossa – Centre de les Arts Lliures. L’activitat és gratuïta amb inscripció.

Per commemorar el centenari de naixement de Pier Paolo Pasolini, Edicions Poncianes i l’Ajuntament de Barcelona coediten i publiquen, per primer cop en català i amb traducció de Xavier Valls Guinovart, Poema en forma de rosa, un dels seus llibres de poemes més importants. Aprofitant aquesta circumstància, Edicions Poncianes i la Fundació Joan Brossa – Centre de les Arts Lliures convoquen a una lectura íntegra del poemari, en català, italià o qualsevol altra llengua, de nou hores seguides ininterrompudes en homenatge a l’escriptor i cineasta.

L’activitat, dins del festival Barcelona Poesia, serà gratuïta i oberta a tothom que en vulgui formar part de manera activa i hi vulgui contribuir acompanyant als lectors convidats: Raquel Santanera a les 11 h, Bernat Reher (Mentrimentres) i Selectya Glossy (DJ) a les 12:30 h, Jaume Pons Alorda a les 14 h, Francesc Gelonch a les 15:30 h, Marina Laboreo a les 17 h, Oriol Sauleda i Glòria Coll Domingo (violoncel) a les 18:30 h. Tots ells, durant el seu horari, faran de mestres de cerimònies i seran responsables de la lectura en veu alta quan no hi hagi lectors apuntats.

Què: la Marató Pasolini.
On: a la Fundació Joan Brossa – Centre de les Arts Lliures (Flassaders, 40, Barcelona).
Quan: el dissabte 14 de maig de 2022, a partir de les 11 h.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa