Les nits d’estiu són les més curtes de l’any, les que tenen el punt idíl·lic de les vacances, del temps lent, dels sopars amb els amics, dels records de joventut, de les festes majors. Però també hi ha l’altre cantó: l’insomni, els malsons, les pors que ens persegueixen.

Aquest escenari nocturn és el punt de partida amb què onze escriptors han escrit cadascú un conte que ha recollit i publicat l’editorial Univers a Nits d’estiu. Els encarregats de fer volar la imaginació han estat Marc Artigau, Mar Bosch, Roc Casagran, Melcior Comes, Carlota Gurt, Stefanie Kremser, Jordi Nopca, Sergi Pàmies, Clara Queraltó, Llucia Ramis i Sílvia Soler. En sortegem tres exemplars. Per participar-hi només cal que ens envieu un mail (abans del 14 de juliol) amb el títol del llibre i el vostre nom i cognom a participacatorze@gmail.com*. Els guanyadors han estat: Francesc Sala, Chiara Colasanti i Rosa Mata.

Foto: Catorze* Les dades que ens faciliten els participants seran incorporades a la base de dades de Catorze amb la finalitat d’enviar-los per correu electrònic el nostre butlletí setmanal.

Nits d’estiu


© 2020 Marc Artigau, Mar Bosch, Roc Casagran, Melcior Comes, Carlota Gurt, Stefanie Kremser, Jordi Nopca, Sergi Pàmies, Clara Queraltó, Llucia Ramis i Sílvia Soler.

© 2020 Marina Bornas (traducció d’Et deixaré la meva tovallola)

© 2020 Univers (edició)

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Pilar Senent Tobajas a juliol 08, 2020 | 23:26
  Pilar Senent Tobajas juliol 08, 2020 | 23:26
  Un regal !!!!
 2. Icona del comentari de: Susana CH a juliol 09, 2020 | 15:59
  Susana CH juliol 09, 2020 | 15:59
  Les nits d'estiu sempre m'han sembrat màgiques pel tema de les vacances i somniar amb antics i nous amors i nous començaments i carregar pil.les.
 3. Icona del comentari de: Glòria Sallés Coll a juliol 09, 2020 | 17:09
  Glòria Sallés Coll juliol 09, 2020 | 17:09
  Gràcies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa