Foto: Llibreria Llorens Llibres


Dues parelles es coneixen a la universitat. Ells són professors, elles, mestresses de casa. En Larry i la Sally arriben a Madison, on ell serà professor, però amb l’aspiració d’arribar a ser escriptor. Coneixen el Sid i la Charity, una parella que ja té un fill. Malgrat les aspiracions d’en Sid, la Charity –de família amb diners i posició– vol un altre camí. Són joves i no només els somnis són diferents: la manera d’afrontar la vida, també.

L’amistat pot créixer dia a dia però és com una planta que s’ha de regar. Si seguim les vides dels quatre personatges, veurem les seves pors, alegries, expectatives, desitjos, tristeses i com són capaços de plantar cara a tot plegat.

Quan ja han passat més de trenta anys des que es van conèixer, i vuit en els quals no s’han vist, tornen a viure un cap de setmana junts. Això fa que tirem enrere i revivim el que han compartit.

Aquest llibre ens acosta una història d’amistat i d’amor impressionant, que us portarà a seguir la vida de cada personatge des de Vermont fins a Nou Mèxic.


Rosana Lluch


El llibre recomanat

Títol:
En lloc segur.
Autor: Wallace Stegner.
Editorial: Libros del Asteroide.
Traducció: Dolors Udina.
Any d’edició: 2008.

Qui el recomana

Llibreria:
Llorens Llibres.
Adreça: c/ Sant Sebastià, 12 (Vilanova i la Geltrú).
La cuida: Rosana Lluch, Rosa M Adell, Rosa Coral, Alba Rosero i Gemma Sender.


Quatre pinzellades: Llorens Llibres va néixer el 1971 de la mà dels meus pares. És el meu pare qui, a poc a poc, la va consolidar, encara que els fills l’ajudàvem a estones. El 1988, el meu pare va fer el pas d’informatitzar la llibreria, quan encara hi havia molt poques que ho havien fet. En aquest sentit som pioners. Des de llavors em dedico plenament a la llibreria. El 1988 una primera reforma ens va portar a la segona, el 1996, amb l’ampliació de l’espai per fer-lo més agradable i per convertir-lo en un punt de trobada.

Ja fa anys que treballo amb tot un equip. Ens agrada llegir i, sobretot, recomanar. Hi ha alguna cosa més bonica que fer que algú s’emocioni amb un gran llibre de la mateixa manera que t’ha emocionat a tu?

Fomentem els autors locals, fem presentacions, trobades amb autors, contacontes. També col·laborem amb les biblioteques i amb totes les entitats locals, així com amb la ràdio i la televisió. Procurem que el llibre sigui present a tot arreu. En donem a escoles o associacions quan fan concursos relacionats amb el món de les lletres, perquè ens agrada que el premi sigui un llibre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa