Giménez

A la tristesa li va bé un brindis perquè brindar és voler fer festa


A la tristesa li va bé el silenci perquè el silenci també és música. Perquè l’àvia estimava la música i el silenci respira i dona espai. L’àvia s’ha mort i s’ha fet música.

A la tristesa li va bé que cantem perquè cantar fa escalforeta. Perquè cantar i fer cantar els altres van ser la bastida d’una vida per on vam desfilar un munt de gent. L’àvia s’ha mort, què coi, cantem.

A la tristesa li va bé el pebre perquè el pebre es diu Giménez. Perquè, que no us enganyin, la sal millor és el pebre i li va quedar afillat, li vam posar el seu cognom. Oli, sal, Giménez.

A la tristesa li va bé un brindis perquè brindar és voler fer festa. Perquè una vida tan llarga i tan plena no pot quedar a l’ombra del final, d’un sol moment. Perquè l’aigua fa malbé els camins, que deia ella, i morint-se per Nadal s’ha assegurat que estarem junts, amb bones menges i copes plenes de xampany. L’àvia s’ha mort, brindem per ella.

Comentaris

  Toni Gälvez Desembre 24, 2021 7:47 pm
  Brindarem per ella tots aquests dies! I cada cop que brindem, ens recordarem de la Giménez!
  Àlez March Desembre 24, 2021 8:20 pm
  Brinda amb els amics... Gràcies per tant M. Teresa! I família
  Eulàlia Casso i Samsó Desembre 25, 2021 12:09 am
  Brindarem i cantarem i somriures i riurem. Amb la Teresa podré fer tot això i a més cantarem. Gràcies, gràcies, gràcies, Teresa. No em cansaré de donar-te les gràcies. Un petó molt especial a la Mon … Bé i a tota la família.
  Martí Ferrer Desembre 25, 2021 2:21 pm
  I a brindar tots tornarem, si la copa és plena encara!
  Carles Desembre 28, 2021 10:58 am
  Gràcies M.Teresa per ensenyar-nos a cantar, estimar la música, fer-la i, sobretot, compartir-la.

Nou comentari