L’11 i 12 de juliol de 1986 el “Magic Tour” de Queen va fer parada a l’estadi de Wembley. La gira, l’última que faria la banda, va portar Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor i John Deacon a fer vint-i-sis concerts per tot Europa. Al Regne Unit, és clar, Queen jugava a casa i van arribar a reunir fins a 400.000 persones per escoltar els temes del disc A Kind of Magic.

En un dels interludis d’un dels concerts a Wembley, Mercury, que ja tenia el públic a la butxaca, va començar a taral·lejar una melodia improvisada. El públic va repetir-la. Ell hi va tornar, la resposta va sonar a tot l’estadi. I així, ara un, ara els altres, va sorgir aquesta conversa musical deliciosa de dos minuts.


Un any abans i al mateix estadi de Wembley, Freddie Mercury ja havia fet cantar el púlbic en una improvisació semblant. Va ser al concert benèfic Live Aid per recaptar fons en benefici de països de l’Àfrica oriental. La publicació de “We Are the World” formava part de la mateixa iniciativa. Així va sonar en aquella ocasió.

Més notícies
Com es va gravar “We Are the World”
Comparteix
Veiem com va ser el "making of" d'aquest himne

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa