El qüestionari «Quilòmetre zero», patrocinat pels supermercats Bonpreu i Esclat, pretén retratar –en només 14 preguntes– les persones entrevistades a partir dels seus gustos, costums i consums. Això és el que ens ha respost la model Judit Mascó (Barcelona, 1969).

Foto: Xesca Vilallonga


1. Què t’agrada més que res?
Sentir il·lusió per les coses i les persones, ser útil als altres i agraïda. Gaudir de les petites coses, el millor d’aquesta vida és gratuït, i dona molta satisfacció. El plaer d’allò que és senzill.

2. Què valores més dels altres?
L’empatia, el respecte, el sentit de l’humor, la generositat, l’amistat…

3. Un llibre:
Com que n’hi ha tants que m’han entusiasmat, et diré el que ara estic gaudint de valent: La sociedad literaria del pastel de piel de patata de Guernsey, de Mary Ann Shaffer i Annie Barrows.

4. Una cançó:
Qualsevol de Freddie Mercury, en soc molt fan.

5. Una pel·lícula:
My Fair Lady, d’Audrey Hepburn, davant de la llar de foc i amb la tassa de te a la mà.

6. Un plat:
Pa amb tomàquet i anxoves i un bon vi negre.

7. Una paraula:
Esmaperdut, sempre m’ha fet gràcia per com sona i pel seu significat: tenir l’esma perduda.

8. Què menges per esmorzar?
Quan em llevo un cafè sol i, al cap d’una hora aproximadament, un entrepà de pernil, formatge, sobrassada o anxoves! Soc de salat.

9. On t’agradaria viure?
M’agradaria passar temporades a l’Àfrica negra, que podria perfectament combinar amb uns mesos a illes paradisíaques tot tornant a Barcelona. També m’agradaria viure a la muntanya durant llargues temporades, sempre sabent que puc tornar a Barcelona.

10. Què et fa por?
L’obstacle més gran és la pròpia por.

11. De què et penedeixes?
De moltes petites coses, però les assumeixo i penso que ara encara hi soc a temps! Ara m’accepto millor amb el que és bo i amb el que no ho és tant.

12. A quina secció del súper és més fàcil trobar-te?
A la secció de fruites i verdures, i a la del peix.

13. Què no falta mai a la teva nevera?
Fruites, verdures, formatges, ous, llet… i un llarg etcètera! Som família nombrosa i hi ha d’haver de tot i tot vola aviat!

14. Què és l’última cosa que has comprat?
Un perfum que m’agrada molt.


Si voleu participar en el sorteig d’un lot de productes dels supermercats Bonpreu i Esclat, deixeu-nos el vostre nom i adreça electrònica com a comentari (no els publicarem per respectar la vostra privacitat) o bé ens envieu nom i mail a través d’un missatge privat de Facebook, de Twitter o d’Instagram. També ens podeu enviar un correu a participacatorze@gmail.com (el guanyador ha estat Jordi Portet).

La guanyadora del sorteig del divendres 12 d’abril (14 respostes d’Itziar Castro) és Julia van der Beek.

Maria Elena Oliver, guanyadora del sorteig del 5 d’abril (14 respostes d’Ada Parellada), ensenyant el lot que va guanyar.* Les dades que ens proporcionin els participants s’incorporaran a un fitxer automatitzat de dades personals titularitat de Bonpreu-Esclat, amb l’objectiu de gestionar la participació en el concurs i realitzar les tasques inherents a aquest. Un cop finalitzada l’elecció del guanyador setmanal, seran incorporades a la base dades de Catorze, així com a les de Bonpreu-Esclat amb la finalitat d’enviar-los informació comercial de Bonpreu-Esclat. Podeu consultar les bases legals del sorteig en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa