El qüestionari «Quilòmetre zero», patrocinat pels supermercats Bonpreu i Esclat, pretén retratar –en només 14 preguntes– les persones entrevistades a partir dels seus gustos, costums i consums. Això és el que ens ha respost la model Judit Mascó (Barcelona, 1969).

Foto: Xesca Vilallonga


1. Què t’agrada més que res?
Sentir il·lusió per les coses i les persones, ser útil als altres i agraïda. Gaudir de les petites coses, el millor d’aquesta vida és gratuït, i dona molta satisfacció. El plaer d’allò que és senzill.

2. Què valores més dels altres?
L’empatia, el respecte, el sentit de l’humor, la generositat, l’amistat…

3. Un llibre:
Com que n’hi ha tants que m’han entusiasmat, et diré el que ara estic gaudint de valent: La sociedad literaria del pastel de piel de patata de Guernsey, de Mary Ann Shaffer i Annie Barrows.

4. Una cançó:
Qualsevol de Freddie Mercury, en soc molt fan.

5. Una pel·lícula:
My Fair Lady, d’Audrey Hepburn, davant de la llar de foc i amb la tassa de te a la mà.

6. Un plat:
Pa amb tomàquet i anxoves i un bon vi negre.

7. Una paraula:
Esmaperdut, sempre m’ha fet gràcia per com sona i pel seu significat: tenir l’esma perduda.

8. Què menges per esmorzar?
Quan em llevo un cafè sol i, al cap d’una hora aproximadament, un entrepà de pernil, formatge, sobrassada o anxoves! Soc de salat.

9. On t’agradaria viure?
M’agradaria passar temporades a l’Àfrica negra, que podria perfectament combinar amb uns mesos a illes paradisíaques tot tornant a Barcelona. També m’agradaria viure a la muntanya durant llargues temporades, sempre sabent que puc tornar a Barcelona.

10. Què et fa por?
L’obstacle més gran és la pròpia por.

11. De què et penedeixes?
De moltes petites coses, però les assumeixo i penso que ara encara hi soc a temps! Ara m’accepto millor amb el que és bo i amb el que no ho és tant.

12. A quina secció del súper és més fàcil trobar-te?
A la secció de fruites i verdures, i a la del peix.

13. Què no falta mai a la teva nevera?
Fruites, verdures, formatges, ous, llet… i un llarg etcètera! Som família nombrosa i hi ha d’haver de tot i tot vola aviat!

14. Què és l’última cosa que has comprat?
Un perfum que m’agrada molt.


Si voleu participar en el sorteig d’un lot de productes dels supermercats Bonpreu i Esclat, deixeu-nos el vostre nom i adreça electrònica com a comentari (no els publicarem per respectar la vostra privacitat) o bé ens envieu nom i mail a través d’un missatge privat de Facebook, de Twitter o d’Instagram. També ens podeu enviar un correu a [email protected] (el guanyador ha estat Jordi Portet).

La guanyadora del sorteig del divendres 12 d’abril (14 respostes d’Itziar Castro) és Julia van der Beek.

Maria Elena Oliver, guanyadora del sorteig del 5 d’abril (14 respostes d’Ada Parellada), ensenyant el lot que va guanyar.



* Les dades que ens proporcionin els participants s’incorporaran a un fitxer automatitzat de dades personals titularitat de Bonpreu-Esclat, amb l’objectiu de gestionar la participació en el concurs i realitzar les tasques inherents a aquest. Un cop finalitzada l’elecció del guanyador setmanal, seran incorporades a la base dades de Catorze, així com a les de Bonpreu-Esclat amb la finalitat d’enviar-los informació comercial de Bonpreu-Esclat. Podeu consultar les bases legals del sorteig en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa