Vista de l’entrada al CaixaForum Barcelona Foto: Fundació “La Caixa”


Catorze recomana la jornada de portes obertes que el CaixaForum Barcelona programa per al dissabte 24 de setembre de 2022 amb motiu de la celebració de La Mercè.

Per celebrar la Festa Major, molts equipaments, museus i institucions obren les portes al públic gratuïtament. És el cas del CaixaForum Barcelona, que durant el dissabte 24 de setembre donarà accés lliure a les exposicions actuals:

Digerir el món on és: la mostra planteja la possibilitat de produir sistemes que permetin llevar la supremacia antropocèntrica per reinventar noves maneres de viure. Comissariada per Alba Colomo, aquesta mostra és un dels projectes guanyadors de la Convocatòria Comisart 2020, dins de la qual s’hi entrellacen un seguit d’obres que reflecteixen la interdependència i les relacions tentaculars que sostenen la vida.

Cinema i moda. Jean Paul Gaultier: el cinema i la moda s’han relacionat al llarg dels anys per donar lloc a un fructífer intercanvi creatiu. Sota la mirada de Jean Paul Gaultier, aquesta mostra assenyala la influència mútua de les dues indústries, com també assaja una aproximació als contextos socials respectius.

A més de les exposicions, també es pot visitar gratuïtament la instal·lació permanent Hinter dem Knochen wird gezählt – Schmerzraum, de Joseph Beuys i contemplar el tapís que «La Caixa» va encarregar a Joan Miró i que s’exposa al vestíbul del CaixaForum Barcelona.

Joan Miró, Josep Royo. Tapís, 1980. Fundació ”la Caixa” © Francesc Català-Roca.
Joan Miró, Josep Royo. Tapís, 1980. Fundació ”la Caixa” © Francesc Català-Roca.

Què: la jornada de portes obertes a les exposicions del CaixaForum Barcelona.
On: al CaixaForum Barcelona (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8, Barcelona).
Quan: el dissabte 24 de setembre de 2022.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa