Foto: Som Cultura

Catorze recomana les activitats que el festival Som Cultura proposa per al cap de setmana del 24 i 25 de novembre, que es duran a terme al Gironès i la Selva. Organitzat pel Club de Cultura i Identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, aquesta cita, que celebra la seva tercera edició, ofereix una selecció de propostes per descobrir l’àmplia oferta cultural, patrimonial i d’espectacles de les comarques gironines. Descobrim què ens hi espera aquest cap de setmana:

El dissabte 24 hi haurà un maridatge gastronòmic i de literatura a la biblioteca del municipi de Caldes de Malavella, per incentivar la lectura i fer un apropament a la cuina de la bona alimentació. A les 8:45 hi haurà una visita guiada a la Caterdral de Girona per conèixer-ne les històries, les llegendes i els protagonistes i a les 10:30, visita guiada per conèixer el patrimoni de Tossa de Mar. A les 11:00, i el diumenge 25 a la mateixa hora, ens proposen una visita guiada que s’iniciarà als Banys Àrabs sobre la importància de l’aigua a la ciutat al llarg del temps. També a les 11:00, podrem descobrir les particularitats de la vida conventual de les ordes religioses de la ciutat de Girona. A les 12:00 hi haurà una visita al Monestir de Sant Pere de Galligants adaptada a les persones amb alzheimer i als seus cuidadors i, al Museu d’Art de Girona, una inauguració i visita guidada a càrrec de les comissàries a l’exposició De París a Girona. Mela Muter i els artistes polonesos a Catalunya. A les 16:00, i diumenge 25 a les 11:00, hi haurà un relat urbà per parlar de la la història de Girona seguint la traça de les dones gironines. I a les 16:30 es farà un recorregut pels comerços més antics i emblemàtics de la ciutat.

El diumenge 25 a les 10:00 hi haurà una trobada d’instagramers a La Fortalesa de Sant Julià de Ramis en què es farà un esmorzar amb photocall a les 10:00 i seguirà amb una visita guiada que s’iniciarà a les 11:00. A les 10:30 hi haurà una passejada per descobrir els racons més amagats del barri vell i les històries que s’hi amaguen. A les 11:00 hi haurà un passeig a Santa Coloma de Farners per descobrir-ne el patrimoni, les llegendes, les curiositats i els personatges, també dues visites molt dolces a les pastisseries Trias i Tuyarro. A les 12:00 hi haurà la lectura dramatitzada Mela Muler: veus i records d’una artista polonesa al seu pas per Girona, a càrrec dels actors Meritxell Yanes i David Planes sobre i a les 17:00 la música ens acompanyarà pel cementiri modernista de Lloret de Mar en una visita teatralitzada.

Què: cicle d’activitats de la tercera edició del Som Cultura.
On: diversos espais del Gironès i de la Selva.
Quan: 24 i 25 de novembre.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa