Foto: Museu de la Vida Rural

Catorze recomana les activitats familiars que organitza el Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí durant les vacances de Setmana Santa, amb què també divulgaran l’exposició Plàstic.

El dimarts 16 al matí Ester Fabregat, artística plàstica i investigadora sobre materials polimèrics aplicats a l’art, ens convidarà a construir una estructura tridimensional amb plàstic. El divendres 19, també al matí, els Corremarges oferiran un taller de cuina (recomanat a partir de 5 anys) amb herbes i flors espontànies de primavera. Utilitzant l’hort com a recurs, els infants cuinaran i es menjaran les seves tapes. La reutilització d’objectes per fer una batucada i la visita guiada a l’exposició Plàstic és la darrera proposta pel dissabte 20 i pel diumenge 21 al matí, i anirà a càrrec de Còdol Educació. Per a tots els tallers és recomanable la inscripció prèvia, ja que les places són limitades.

Què: activitats familiars durant les vacances de Setmana Santa.
On: Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí.
Quan: dimarts 16 d’abril de 10.00 a 12.00, divendres 19 d’abril a les 11.00 i dissabte i diumenge 20 i 21 d’abril d’11.00 a 13.00.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa