Foto: Ferran Romeu

Com a digital de cultura en català, sempre ens hem aguantat amb pinces. Ara, arran de les darreres crisis econòmiques, pengem d’un fil. Però no volem haver de desvirtuar-nos ni tancar la paradeta, i us demanem ajuda per poder continuar treballant.

Catorze va néixer el 2014 amb esperit artesanal, una llibertat absoluta i l’objectiu de remar a favor de la cultura. Hem rebut el Premi Nacional de Cultura, el Premi de Comunicació no Sexista, el Premi Lletra de projectes digitals i el Premi Marta Mata. Som un mitjà de divulgació d’allò que es fa en l’àmbit cultural i una plataforma per a la creació literària i artística. Alternem col·laboradors de renom i trajectòria consolidada amb veus noves que busquen i troben una oportunitat de donar-se a conèixer.

Tot plegat ho oferim sense cap mur de pagament i acceptant només anuncis de qualitat. Tenim un futur incert que, ara mateix, depèn de les subscripcions dels lectors. Prement aquest botó, que podreu trobar a les nostres peces, veureu les opcions de donació mensual que oferim:

I una donació puntual la podeu fer des d’aquí mateix:

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Albert Claramont a gener 30, 2023 | 10:31
    Albert Claramont gener 30, 2023 | 10:31
    Us necessitem i ben vius, com a mínim per a catorze anys més.
  2. Icona del comentari de: Montserrat Candini a juny 01, 2023 | 17:27
    Montserrat Candini juny 01, 2023 | 17:27
    Gràcies per tota la feina que feu en favor de la cultura. Un plaer llegir-vos.
  3. Icona del comentari de: Mercè Puig Sabà a novembre 04, 2023 | 01:32
    Mercè Puig Sabà novembre 04, 2023 | 01:32
    Gràcies, gràcies, gràcies. Sou imprescindibles. Poguer llegir i escoltar aquests petits retalls de cultura desde el mòbil ens omplen de esperança. Endavant sempre!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa