Foto: Fira del Llibre Únic
Foto: Fira del Llibre Únic

Catorze recomana la Fira del Llibre Únic, impulsada per l’editorial Comanegra, que tindrà lloc el dissabte 12 de juny de 2021, des de les 11 h fins a les 20 h, a la Fàbrica Lehmann.

Totes les editorials tenen el seu llibre únic, un llibre amb el qual senten un vincle especial i que, lluny del calendari, mereix una vida ben llarga i sense data de caducitat. Pensant en aquest llibre únic, habitant destacat dels fons editorials, Comanegra s’ha empescat una fira on deu editorials convidades portaran un dels seus títols. Un de sol, el seu llibre únic. La tria haurà de complir unes normes ben senzilles: tenir almenys dos anys d’antiguitat i haver estat escollit perquè, en el moment de la seva publicació, no va rebre tota l’atenció pública que la seva qualitat es mereixia.

En una fira com aquesta, les vendes i els rànquings no tindran gens d’importància i l’atenció es posarà en els motius pels quals cadascun dels títols és únic i les històries que cada volum haurà desencadenat entre el públic i els editors. A més, aquesta celebració dels llibres de fons continuarà a un seguit de llibreries de tot l’àmbit lingüístic català, on els llibres únics seran exposats de manera especial en espais destacats.

Les editorials que hi participaran són Anagrama, Libros del Zorro Rojo, Comanegra, Minúscula Editorial, L’Altra Editorial, Edicions de la Ela Geminada, Les Males Herbes, Blackie Books, Adesiara, Arcàdia i Edicions de 1984, i els títols que hauran escollit cadascuna d’elles seran revelats el mateix dia de la fira.

Què: Fira del Llibre Únic.
On: a la Fàbrica Lehmann (Consell de Cent, 159, Barcelona).
Quan: el dissabte 12 de juny de 2021, d’11 h a 20 h.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa