Foto: Fundació Carulla
Foto: Fundació Carulla


No és una persona, però té personalitat pròpia. Mutare és l’espai de les persones que volen transformar el món des de la cultura, un espai on les arts i la cultura connecten amb la societat a través del diàleg i l’experimentació per donar resposta als problemes que hem d’afrontar com a societat.

Mutare va néixer el 2018, i encara té un marcat caràcter jove, una empenta adolescent que fa que fugi de les convencions, que trenqui amb les normes establertes i en proposi de noves sense por d’equivocar-se. Té curiositat i escolta, s’obre a la col·laboració sense etiquetes, conscient que la intel·ligència, el talent i el coneixement es poden trobar a tot arreu, sense distincions ni idees preconcebudes. A dalt, a baix, aquí i allà. I que potser és el que més cal, conèixer, haver experimentat, haver tocat amb les mans un problema per poder explicar i compartir com afecta la societat.

Foto: Fundació Carulla
Foto: Fundació Carulla


No és una persona, però la mou l’emoció. Mutare es remou i vol remoure els altres, transformar-los un a un per transformar la societat. S’arrisca sense vergonya i mira als ulls de l’altre per connectar-hi des de l’emoció i a través de l’art, de la creació i del pòsit que deixen en les persones que hi contacten. Però no vol que aquesta emoció es perdi en una anècdota, en un clip o un post a les xarxes socials, sinó que, junts, construïm respostes útils a reptes socials actuals.

La cultura transforma la societat i Mutare també es transforma després de cada experiència, de cada trobada. La seva essència és el seu nom i la seva imatge, una evolució constant. I es mou, del cor al cap de les persones, però també en diferents territoris per tocar de peus a terra i conèixer els problemes de primera mà.

Mutare és jove, sí, i com molts joves té un fort compromís amb el món i vol transformar-lo encomanant l’optimisme de creure fermament que el canvi és possible des de la intel·ligència col·lectiva, el pensar i sentir plegats. Un espai d’inspiració i creació compartides on s’ha d’entrar sense prejudicis per sortir-ne ple d’idees, recursos i experiències per tenir una mirada nova davant la vida. I transformar-la, entre totes.

Foto: Fundació Carulla
Foto: Fundació Carulla

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa