Petit Romea
Laika, de Xirriquiteula Teatre

Catorze recomana la Festa d’inauguració del Petit Romea 2022-2023, el cicle que el Teatre Romea dedica a la programació familiar, que se celebrarà el diumenge 27 de novembre, a partir de les 11 h, al Teatre Romea.

Un any més, el cicle Petit Romea vol acompanyar els infants des de 0 fins a 12 anys i els seus acompanyants a descobrir les arts escèniques en majúscules i tots els seus llenguatges artístics amb una programació que fa protagonistes la solidaritat, els records, l’egoisme, les emocions, la immigració, el pas del temps, l’entorn i la fragilitat de la memòria. El Petit Romea presentarà al públic tot el que s’hi podrà veure durant aquesta temporada en una gran festa inaugural amb espectacles i activitats per a tota la família:

Migrare, de la Cia. Maduixa, 11 h, a la plaça Gardunya (gratuït)
Una història commovedora que explora els límits de l’equilibri amb el moviment i explica la lluita de dones fortes, valentes i, sobretot, resilients. Premi Feten a Millor espectacle Nits 2022 i Premi Moritz millor estrena Fira Tàrrega 2021.


Laika, de Xirriquiteula Teatre, 12:30 h al Teatre Romea (pagament)
La Laika és una gosseta que sobreviu pels carrers de la gelada ciutat de Moscou i no s’imagina que el seu destí la portarà a l’espai dins la nau Sputnik II i passarà a la història de la humanitat com el primer ésser viu en orbitar al voltant de la Terra. Premi Max 2021 com a millor espectacle per a públic familiar.

Activitats artístiques i de joc, de 10:30 a 13 h, a la plaça Gardunya (gratuït)

Què: la Festa d’inauguració del Petit Romea 2022-2023.
On: al Teatre Romea (carrer Hospital, 51, Barcelona).
Quan: el diumenge 27 de novembre a partir de les 11 h.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa