Aprèn a fer formatge fresc

Sortegem una entrada doble per al taller organitzat a la Sala Barcelona del Museu Terra



Sortegem una entrada doble (valorada en 80 euros) pel taller de formatge fresc que es farà el dissabte 13 d'abril, d'11.00 h a 14.00 h, a la Sala Barcelona del Museu Terra, situat a la seu de la Fundació Carulla (al carrer Pere IV, 141). La formatgera Marta Roger ensenyarà tres tècniques diferents per eliminar l’aigua de la llet i elaborar un formatge fresc que, el mateix dia, podràs degustar. El taller forma part de les activitats de Peus a terra, l'exposició que ens fa reflexionar sobre quin vincle tenim amb la terra i que ens ofereix claus, com aquest mateix taller, per reconnectar-hi. Hi podeu participar a través d'Instagram.

Data de publicació: 10 d'abril de 2024
Subscriu-te al nostre butlletí
Subscriu-te al butlletí de Catorze i estigues al dia de les últimes novetats
Subscriu-t’hi
Subscriu-t’hi
Dona suport a Catorze
Catorze és una plataforma de creació i difusió cultural, en positiu i en català. Si t'agrada el que fem, ajuda'ns a continuar.
Dona suport a Catorze