Foto: Cinemes Girona
Foto: Cinemes Girona


Catorze recomana els abonaments anuals dels Cinemes Girona, que durant aquest mes de juliol es poden comprar per 65 € al web del TRESC-Comunitat de Cultura i la taquilla de Cinemes Girona (Girona, 175). La promoció és vàlida només per als mil primers abonaments, que la resta de l’any tenen un preu de 190 €.

Els cinemes i teatres han perdut un número important d’espectadors durant la pandèmia. Des dels Cinemes Girona, però, estan convençuts que el públic tornarà a les sales i volen posar-ho encara més fàcil amb aquesta promoció que des de fa quasi 10 anys, resulta una molt bona eina per apropar un públic jove i fidel a la pantalla gran: els usuaris de l’abonament podran gaudir de més d’un centenar d’estrenes a l’any, tantes vegades com vulguin.

Els Cinemes Girona es van inaugurar el 10 de març del 2010, i són el resultat de la renovació de les antigues sales de cinema situades des de fa més de 25 anys al carrer Girona de Barcelona, al peu del barri de Gràcia. Des del principi, han defensat una programació independent i el cinema d’autor i han privilegiat el talent local, tenint cura de la diversitat, programant pel·lícules europees i cicles estables de cinema asiàtic i llatinoamericà. Tenen una programació estable de documental i la més àmplia oferta de ballet, concerts i òpera, sense oblidar els títols més comercials. A més d’estrenes, les tres sales de Cinemes Girona acullen festivals (l’Asian Film Festival i l’Americana, per exemple), mostres i tot tipus d’activitats relacionades amb el món de l’audiovisual nacional i internacional.

Què: l’abonament especial dels Cinemes Girona.
On: al web del TRESC-Comunitat de Cultura i la taquilla de Cinemes Girona (Girona, 175).
Quan: l’oferta dura tot aquest juliol.

Més informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa