Un món, dues realitats

14 fotografies que evidencien diferències brutalment injustes que hi ha dins un mateix planeta

Arxivat a: Ugur Gallen, Passadís

De món en tenim un, però de realitats, com a mínim, dues: les que ens planta als ulls i a la consciència Ugur Gallen. Nascut a Turquia, encara dues imatges i evidencia com el lloc on neixes pot ser una oportunitat o una condemna. El missatge que ens adreça no pot ser més clar: una cosa és viure en una situació privilegiada i una altra, instal·lar-nos en la indiferència més cega. 

 

1. 2.3.4. 5. 6. 

 

 

7. 8.

 

 

9. 10.
11. 12. 


 

13.14. 

Comentaris

  Anònim Novembre 29, 2018 9:28 pm
  Per què l.home permet aquestes diferències? Per conveniència, per poder? L.humana, la raça més mesquina del planeta , on no hauria de tenir dret a viure.hi...
  Anònim Novembre 29, 2018 10:11 pm
  Pell de gallina
  Anònim Novembre 30, 2018 12:15 am
  Es una pregunta que em faig sovint. I hi ha moments en els que ho dubto.
  Anònim Novembre 30, 2018 9:12 am
  Tothom ho sap !! Pro no fem res per canviar. Es une vergonya consentida Avui estan tots reunits a Buenos Aires........ Canviaran algo realment ? o s'ompliran ells une altre vegada las butxacas... ?
  Anònimmarta cairol Novembre 30, 2018 1:32 pm
  La realitat es momt crua Masa crua
  Anònim Novembre 30, 2018 4:38 pm
  És molt molt molt trist!!!!!!!
  Anònim Novembre 30, 2018 9:10 pm
  Aquest és el primer problema que haurien de resoldre els governants, se'ls hauria de caure la cara de vergonya de no ser capaços de respectar els drets humans. Que trist és veure tanta misèria quan hi ha tanta riquesa en aquest món.
  Anònim Desembre 1, 2018 9:54 am
  Vivim d'esquenes a la realitat perquè fer-li front es massa vergonyós i mentrestant que ens donin futbol i finals interplanetàries, "salvame deluxe" o qualsevol pantalla per no vore més enllà del nostre nas.
  Anònim Desembre 3, 2018 7:21 am
  No culpem a l’altri. Si hi ha dos móns, és senzillament, perqué un no podria existir sense l’altre.
  @Iturmendi Desembre 3, 2018 8:00 pm
  La meva felicitació més sincera a qui ha creat les imatges duals, als fotògrafs, alguns del quals ja no són entre nosaltres, per colpir les nostres ments i cors encara que sigui per uns instants. La memòria grava les imatges, ara acompanyaran el nostre tarannà diari. De nosaltres i, sols de nosaltres depèn, que deixin de repetirse a diari. És una feina personal que no podem carregar sobre ningú, la nostra postura individual, el nostre petit canvi d'actitud serà un xic més de pes per decantar la bàscula cap a la igualtat i la justícia. Tots som parts minúscules, enormement indispensables.

Nou comentari

Joia
I per fi, el que em fa feliç, / ho tinc i vaig mar endins
Més entrades...
Foto: NeONBRAND
Vine a veure el pessebre
El Monestir de Pedralbes convida a gaudir els diorames de l'Associació de Pessebristes de Barcelona
Més entrades...