Vista de l'exposició que el MACBA dedica a l'obra de Teres Lanceta. Foto: Miquel Coll
Vista de l’exposició que el MACBA dedica a l’obra de Teres Lanceta. Foto: Miquel Coll


Catorze recomana les jornades de portes obertes que el MACBA farà amb motiu de la Nit dels Museus i del Dia Internacional dels Museus. Seran el dissabte 14 de maig (de 16 a 1 h) i el dimecres 18 de maig (d’11 a 19.30 h) respectivament, i s’hi podrà accedir de manera gratuïta inscrivint-s’hi prèviament.

El dissabte 14 de maig és la Nit dels Museus i el dimecres 18 de maig, el Dia Internacional dels Museus. Per celebrar-los, el MACBA obre les portes de manera gratuïta als visitants i durant la Nit i el Dia ofereix un programa especial d’activitats pensades per a tots els públics.

El 14 de maig, la Nit dels Museus al MACBA serà la més flamenca de l’any gràcies a Subir y bajar escaleras. Sobre el trabajo de Teresa Lanceta como escritura, una proposta de Pedro G. Romero i Teresa Lanceta amb les bailaoras Javiera de la Fuente, Fuensanta «La Moneta» i Ana Morales. A partir de les 21 h, Pedro G. Romero farà una lectura de textos propis i les tres bailaoras actuaran amb teixits i teles de Lanceta. A més, el MACBA Bar estarà obert fins a la una de la matinada.

Dimecres 18 de maig, Dia Internacional dels Museus, a les 19 h, Teresa Lanceta i Leire Vergara reflexionaran entorn de Treball d’estudi, un projecte en coautoria sobre els mecanismes de construcció d’històries personals i col·lectives, de sociologia, d’antropologia i d’art.

A més d’aquestes propostes, durant les dues jornades es podrà visitar gratuïtament les exposicions Teresa Lanceta. Teixir com a codi obert, En temps real. La Col·lecció Rafael Tous d’art conceptual, Col·lecció MACBA i Manuals de reparacions i sons còsmics; i del 14 al 18 de maig, en horari habitual, tindrà lloc la ja tradicional venda especial MACBA BOOKS, que ofereix una selecció de llibres del MACBA a un preu únic de 6 € a la MACBA Store Laie.

Què: la Nit i el Dia dels museus al MACBA.
On: al Macba (Plaça dels Àngels, 1, Barcelona).
Quan: el dissabte 14 de maig i el dimecres 18 de maig de 2022.

Més informació.

Imatge de l’activitat Subir y bajar escaleras. Foto: MACBA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa